2018-12-13 04:41


Dan Mihalache, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Atitudinea sa, de o ipocrizie care trece de limita bunului simţ

 |  13:52
Dan Mihalache, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Atitudinea sa, de o ipocrizie care trece de limita bunului simţ

Şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, l-a atacat dur pe Victor Ponta, despre care a spus că „atitudinea sa este de o ipocrizie care trece de limita bunului simţ”. Reacţia lui Mihalache vine în urma afirmaţiilor fostului premier despre situaţia din Republica Moldova.

"Să vorbească cu partenerii lui politici din Republica Moldova, să îi sfătuiască să nu destrame coaliţia de guvernare. Să-i întrebe de ce era nevoie ca Guvernul Streleţ să fie înlocuit... Să-i îndemne la prudenţă şi să-i descurajeze pe prietenii săi, cu care are atatea poze, în dorinţele de a acapara toată puterea politică în statul vecin. Victor Viorel Ponta ştie foarte bine realităţile politice din Republica Moldova şi tocmai de aceea atitudinea sa este de o ipocrizie care trece de limita bunului simţ", a precizat Dan Mihalache, într-o postare pe pagina sa de Facebok.

Victor Ponta a afirmat, vineri dimineaţa, referitor la situaţia din Republica Moldova, că îi cunoaşte ''prea bine pe absolut toţi cei implicaţi''.

''Nu am vrut să pară că dau indicaţii prietenilor mei de acolo pe care îi respect şi apreciez. Şi oricum în liniştea totală produsă de cei care au acum funcţii şi responsabilităţi în România vocea mea s-ar fi auzit prea tare! În ultimele două luni am reuşit însă să exportăm peste Prut prostia, miopia şi dezinteresul caracteristic de la Bucureşti! Trădarea Bucureştiului este cu atât mai condamnabilă cu cât nu ne mai aflăm în 1940, singuri împotriva unei URSS formidabil de puternică. Deci azi e pură laşitate şi prostie! Când cei de la Chişinău aveau cea mai mare nevoie de sprijinul nostru, liderii noştri politici au plecat în vacanţă!'', a subliniat Victor Ponta.

Fostul premier i-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe omologul său din Republica Moldova, Nicolae Timofti.

''Exact când era nevoie mai mare la Bucureşti şi Chişinău, sunt cei mai slabi şi inadecvaţi lideri! Am văzut că Preşedintele Timofti al Moldovei (un om de treabă şi bun la suflet, dar total rupt de realitate şi influenţat negativ de oameni cu resentimente personale) tocmai l-a decorat pe Preşedintele Iohannis (cel care a "contribuit" mult în ultimul an la situaţia Moldovei prin faptul că nu a făcut absolut nimic!). Cred că amândoi merită să fie decoraţi de Vladimir Putin pentru modul în care dau pe tavă Moldova înapoi Rusiei (după ce în 2014 fraţii noştri de peste Prut ajunseseră în cel mai apropiat punct de România şi Europa din ultimii 75 ani)'', a afirmat Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-17

TAGURI: dan mihalache, atac, dur, victor ponta, atitudine, ipocrizie, limita, bun, simt
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...