2018-12-11 15:38


Dan Mihalache, despre scandalul Schweighofer: Administraţia Prezidenţială nu s-a întâlnit cu această firmă, este o manipulare

 |  08:45
Dan Mihalache, despre scandalul Schweighofer: Administraţia Prezidenţială nu s-a întâlnit cu această firmă, este o manipulare

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a declarat, joi, la Milano, referitor la scandalul Schweighofer, că la nivelul administraţiei prezidenţiale nu au existat întâlniri cu această firmă şi, chiar dacă ar fi existat, nu ar fi fost un "lucru rău". Mihalache a susţinut că este vorba despre o manipulare.

Fiind întrebat despre interpelarea pe care a făcut-o în 2008, ca deputat, vizând firma Schweighofer, Dan Mihalache a spus: "Discuţia despre nişte interpelări făcute de mine acum şapte ani, în calitate de deputat, arată de fapt caracterul manipulator al acestei teme şi interesul care există, l-am văzut şi aseară, din partea premierului de a lega Preşedinţia în mod artificial de numele Schweighofer”.

Consilierul prezidenţial a mai spus că nu îşi mai aminteşte foarte bine tema interpelării.

"Atunci cred că era vorba de un conflict local, undeva la Poienile de Munte, vă spun sincer că nici măcar nu îmi mai amintesc foarte bine. Am revăzut textul interpelării. Practic, eu puneam o întrebare ministerului de resort, pentru ce, nu mai ţin minte foarte bine”, a completat Dan Mihalache.

Acesta a mai spus că la nivelul administraţiei prezidenţiale nu au existat întâlniri cu firma Schweighofer şi, chiar dacă ar fi existat, nu ar fi fost "un lucru rău".

”La nivelul administraţiei, noi nu ne-am întâlnit cu firma Schweighofer, şi, dacă ne-am fi întâlnit - ceea ce nu s-a întâmplat pentru că nu au solicitat - nu văd ce ar fi fost un lucru rău să ascultăm şi o parte interesată, este un operator economic până la urmă semnificativ pe o piaţă din România”, a precizat Dan Mihalache.

Consilierul prezidenţial a susţinut că ”este clar o manipulare şi interesele acestei manipulări sau cine stă în spatele ei se văd din ce în ce tot mai tare".

Fiind întrebat dacă Preşedinţia a primit scrisoarea din partea firmei Schweighofer, la fel cum a primit şi Executivul, Dan Mihalache a afirmat că a fost informat de colegii săi că aceasta a fost primită, dar că el, personal, nu a văzut-o.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: dan, mihalache, scandal, schweighofer, administratia, prezidentiala, nu, intalneste, firma, manipulare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...