2019-04-21 07:31


FIFOR susţine COMISIA PARLAMENTARĂ pentru anchetarea protestelor și spune că DAN NICA a fost ameninţat cu moartea

 |  12:32
FIFOR susţine COMISIA PARLAMENTARĂ pentru anchetarea protestelor și spune că DAN NICA a fost ameninţat cu moartea

Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul apărării naţionale, susţine "cu tărie" propunerea colegului său de partid, eurodeputatul Dan Nica, de înfiinţare a unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august, precizând că acesta a fost ameninţat cu moartea pentru demersul său.

"Ieri, şi susţin cu tărie această propunere, colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost ameninţat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primeşte astfel de ameninţări şi nu putem permite perpetuarea şi accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societăţii româneşti. De aceea, această comisie trebuie constituită de îndată. Guvernele se schimbă de către majorităţi parlamentare rezultate în urma votului democratic şi nu prin violenţe puse la cale în stradă", afirmă Fifor, duminică, pe Facebook.

Social-democratul precizează că România, prin măsurile luate de guvernarea PSD-ALDE "are cea mai importantă creştere economică şi anul acesta".

"Pe cine deranjează în aşa de mare măsură succesul programului de guvernare votat de milioane de români, încât acest guvern trebuie dărâmat cu orice preţ? Cine se face vinovat de modul iresponsabil în care a fost deturnat protestul paşnic al celor din Piaţa Victoria? De ce această disperare ca PSD-ALDE să nu guverneze şi în 2019, anul alegerilor pentru Parlamentul European şi pentru Preşedinţia României? Toate acestea sunt întrebări care solicită răspunsuri imediate, pentru ca, atât românii cât şi comunitatea internaţională să ştie adevărul", adaugă Fifor.

Liderul PSD aminteşte că 2018 este anul Centenar în care trebuiau celebrate "unitatea şi solidaritatea românilor de oriunde s-ar afla aceştia".

"Cred că încă nu este prea târziu să începem să facem lucrul acesta", susţine Mihai Fifor.

Europarlamentarul Dan Nica a afirmat sâmbătă că este necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă a evenimentelor din 10 august.

"Încă din seara protestelor, preşedintele Iohannis a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi şi informaţii operative. Acest fapt denotă rea-voinţă şi dorinţa evidentă de a stimula şi mai mult violenţele existente. Ca şi Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câştiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un aparat de propagandă agresiv, finanţat din surse obscure. Cred că s-au depăşit nişte limite democratice în acest război politic şi consider necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumină pe scena publică", a declarat Dan Nica, potrivit unui comunicat de presă al PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-19

Mai multe imagini:
FIFOR susţine COMISIA PARLAMENTARĂ pentru anchetarea protestelor și spune că DAN NICA a fost ameninţat cu moartea
zoom

TAGURI: comisie parlamentara, dan nica, mihai fifor, anchetare proteste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Aug 2018

asta cum se va numi?comisia lui GHITZA?.....sau SLUGILE CARE SUG LICURICIUL DE LA BELGRAD
HORUS
19 Aug 2018

Sa vedem cum l-a amenintat Cristian Sima pe dan Nica "”Bai Nica, da pentru cita spaga ai luat tu de la Robciuc, Gabi Marin si Irina Socol nu vrei comisie de ancheta? Da pentru conturile tale di afara nu vrei comisie? Le-am dat pe toate la DNA, crezi ca odata cu Kovesi ai scapat? Cel mai mare corupt psdist e Nica, o jigodie care a distrus tot IT ul romanesc. Auzi ma Nica, crezi ca te sprijina Marinel Burduja si ca fi-su o sa fie viitorul presedinte si uite asa reluati spagile? Vezi sa nu te ineci si tu in piscina din greseala.”, a scris Cristian Sima pe pagina sa de Facebook.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Aug 2018

pai toateafacerile MAFIOTE ale lui GHITZA erau conduse de la 0215 adica DOISIUNSFERT........deci MAFIA CU TERORISTII LUI GELU VOICAN MITRALIERA FACUTI AGENTI SECRETI LA 0215......VEZI TIGANII DE LA STREHAIA CARE "SCRIAU SOFTURI LA SIVECO SI MICROSOFT"......SI EI ERAU ANALFABETI CU FIARE VECHI SI TRAFIC DE COCAINA TOTUL PROTEJAT DE 0215...SUTE DE MILIoANE DE EURO DE LA MICROSOFT AU MERS LA STREHAIA LA PALATE TIGANESTI PENTRU ANALFABETI...DAR EI SUNT AGENTI LA DOISIUN SFERT....JAMES BOND DE LASTREHAIA..CARE SUGE OAIA...SI BERBECUL
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Aug 2018

SI CRIMELE DE LA OTOPENI DIN DECMBRIE 1989 TOT GENERALUL GHITZA DE LA JANDARMERIE LE-A FACUT.....FAMIGLIA MAFIOTA GHITZA ...BAIETII DE CASA AI LUI ILIESCU-FSN DIN DECEMBRIE 1989
IATA SUCCESUL PROGRAMULUI....
19 Aug 2018

....de guvernare . Marile realizari socialiste : Inflatia luata de la zero si dusa la 5,6% , roborul dus la 3,6% , deficitul balantei comerciale dus la peste un miliard de euro , importuri de alimente de 3,3 miliarde euro, introducerea supraaccizei la combustibil, cresterea tuturor taxelor locale, invatamantul fara manualescolare, spitalele fara echipamente, 59COPII MORTI DE RUJEOLA , pesta porcina scapata de sub control, distrugerea sistematica a justitiei pentru salvarea lui draknea, pomeni pe bani publici la primaria capitalei, promovarea actiunilor ILIBERALE dupa model victor orban si erdogan , datoria Romaniei dusa la peste 100 miliarde euro datorila imprumuturilor nejustificate, absortia fonduriUE egal 0 , nerespectarea tratatelor internationale pe mediu , cresterea pretului la gaze cu 5,6% ,inchiderea a 18000 de PFAuri, peste 1,2 milioane angajati cu salariile diminuate , pensii speciale si indemnizatii nesimtite pentru parlamentari, privilegii pentru primari si presedinti de CJ. , IMPOZITARE zero pentru salariile pana in 2000LEI A FOST MINCIUNA DIN PROGRAMUL DE GUVERNARE , SCADEREA TVA DE LA 19% LA 18% alta minciuna din programul de guvernare. Aceste ,,REALIZARI'' SUNT O MICA PARTE DIN BATAIA DE JOC ADUSA.
PORCUL DE DRAGNEA
19 Aug 2018

Este de negasit de 10 zike . Sper ca la atacat pesta porcina Africana .
BORFASUL DAN NICA
19 Aug 2018

CRED CA L-AU AMENINTAT CU MOARTEA CEI CARE I-AU DAT SPAGI DE MULTE MILIOANE SI NU AU OBTINUT NIMIC DE LA EL . PSD L-A TRIMIS LA BRUXEL IN LOC SA=L TRIMITA LA DNA . IN CURIND I-L VEDEM SI PE BOUL ASTA PRIN MADAGASCAR .
SOCIALISTUL
20 Aug 2018

Cine sa il atace pe acest Nica . Asta nu a facut nimic de cand este europarlamentar . Manipulare.
ANONIM
20 Aug 2018

nu vrem domnia boschetarilor ,domnia drogatilor si mafiotilor nazi Nu vrem un presedinte nazist si falsificator
@JIGODIA ANONIM
21 Aug 2018

DAR CINE TE-A INTREBAT PE TINE BAI BOULE CE VREI ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG