2018-12-16 13:15


Dan Suciu anunţă când se va întâlni Dacian Cioloş cu liderii partidelor politice

 |  16:58
Dan Suciu anunţă când se va întâlni Dacian Cioloş cu liderii partidelor politice

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, miercuri, că premierul Dacian Cioloș va discuta cu liderii partidelor politice pe tema legii privind alegerile locale în zilele care urmează.

"Probabil, în zilele următoare, premierul va avea o discuție cu membrii partidelor în legătură cu acest subiect (legea alegerilor locale — n.r.), așa cum a anunțat de altfel zilele trecute", a afirmat Dan Suciu, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a mai spus că, în cadrul întâlnirii de marți dintre premierul Dacian Cioloş şi președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, au fost discutate aspecte tehnice ale alegerilor.

"A fost o discuție legată de aspectele tehnice ale alegerilor, nu au luat în calcul alegeri care să se desfășoare în două tururi sau într-un tur, ci a fost pur și simplu o discuție legată de necesitățile tehnice ale Autorității Electorale Permanente și de elemente tehnice care vizează organizarea alegerilor. (...) La nivelul Guvernului nu a ajuns o discuție legată de turul doi", a explicat Dan Suciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: dan suciu, intalneste, dacian ciolos, lider, partid, politic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...