2019-01-16 18:32


Dan Tudorache: Patriarhia a cerut primăriilor de sector 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

 |  08:47
Dan Tudorache: Patriarhia a cerut primăriilor de sector 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat că Patriarhia BOR și Patriarhul Daniel au cerut, oficial, fiecărei primării de Sector din Capitală suma de 10 milioane de lei pentru lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului, relatează News.ro.

Explicațiile primarului vin la o zi după ce propunerea de a aloca această sumă de bani a fost respins de Consiliul Local al Sectorului 1

„Proiectul depus de PSD a fost depus pe ordinea suplimentară a şedinţei de ieri (joi - n.r.) a Consiliului Local, a ajuns în şedinţa de comisie şi proiectul nu a trecut. Toţi primarii au spus că au primit această solicitare, era normal ca PSD să o treacă pe ordinea de zi. Nu a trecut, asta este. Este normal ca fiecare administraţie să dea câte un pic şi pentru spitale, şi pentru cultură, şi pentru... mă refer la chestii naţionale”, a precizat primarul Sectorului 1.

Chestionat dacă a existat o consultare a cetăţenilor Sectorului 1 privind alocarea sumei de bani pentru Catedrala Mânturii Neamului, edilul a susţinut că cetățenii Sectorului 1 i-au ales pe consilieri și în consecință aceștia îi reprezintă.

„Aceasta este o solicitare a unui grup din cadrul Consiliului. E o cerere din partea Patriarhiei. Eu vin în faţa Consiliului şi Consiliul şi consilierii sunt reprezentanţi ai cetăţenilor Sectorului 1. Înseamnă că, dacă această cerere nu a trecut, locuitorii nu au dorit această atribuire de fonduri”, a explicat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-30

TAGURI: dan tudorache, patriarhie, cere, primarie, sector, 10, milion, lei, catedrala, mantuirii, neamului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Iul 2016

BOSULE AM VRUT SA VIN IN AUDIENTA LA DUMNEATA . MA PROGRAMEAZA IN NOIEMBRIE PENTRU UN MINIT DE DISCUTARE UN ACT , ARUNCAT DIN SERVICIU IN SERVICIU . DESFINTAREA FOSTELOR CARACATITE DIN PRIMARIE , TOT AIA SI CU ONORIU AU RAMAS . TEATRUL MASCA A RAMAS IN PARAGINA , TEATRUL DE VARA BAZILESCU DISTRUS DE NEPASARE . VREA SA CONSTRUIASCA ALTE TEATRE CU ALTE AFACERI , DAR ASTEA CONSTRUITE , TREBUIESC VOPSITE .
ALEX
30 Iul 2016

ya vot jiji fecali!! Mi o placut cum o zis' toti banii la biserik , dak mai ramane ceva pt ceilalti bine , dak nu Domnu' cu mila'. De spitale si scoli avem noi nevoie?
GEORGETA
02 Aug 2016

Patriarhul sa dea averea ce-a strins-o,sa se dea jos din masinile de zeci de mii de euro,sa iasa din hainele inzorzonate si scumpe,sa nu treaca cu nasuul pe sus prin multimea care le-a creat de multe ori din putinul lor bogatia in care se lafaie.In lacasurile ctitorite de asmenea popi,inzorzonati si nemaivazut de bogati,eu una nu cred ca voi invata sa dau ochii cu Dumnezeu,ci cu altcineva. Am tot respectul pentru preotii care pe linga parohiile lor sarace cresc copii abandonati sau batrini,care dau de la gura lor oamenilor aflati la nevoie.Mai bine comunitatile pe ei i-ar sponsoriza,acolo aflam cu adevarat pe Dumnezeu.
Random imageUltimele stiri

loading...