2017-01-19 23:30

POLITICA


Dan Diaconescu se autoproclamă Vlad Tepeş al 2012

 |  19:21
Dan Diaconescu se autoproclamă Vlad Tepeş al 2012

La primul congres al Partidului Poporului, desfăşurat sâmbătă, la Palatul Parlamentului, Dan Diaconescu a anunţat că formaţiunea pe care o conduce se apropie de un milion de membri.

Jurnalistul Dan Diaconescu a condus sâmbătă ostilităţile la primul congres al formaţiunii sale: Partidul Poporului. „Deşi suntem singuri, suntem din ce în ce mai mulţi. Suntem singura forţă politică din România care în curând, poate chiar şi în această seară, vom reuşi să înregistrăm 1 milion de membri”, a spus Diaconescu. În timpul discursului său, el i-a atacat pe toţi liderii clasei politice prezente în Parlament, fie că erau de la Putere sau de la Opoziţie. „Eu voi fi Vlad Ţepeş varianta 2012. (...) Nu rataţi următoarele două mandate ale mele de preşedinte pentru că nici nu stiţi ce pierdeţi”, a afirmat liderul Partidului Poporului.

”Să nu uităm de Insula Şerpilor şi de tot teritoriul din jurul ei, de toate rezervele noastre de ţiţei. Le transmit şi celor din Piaţa Universităţii, tuturor cetăţenilor, că îi rog să iasă în stradă la o revoluţie de catifea. Cine a vândut Insula Şerpilor pe nimic? Noi, Partidul Poporului, sau PNL, PSD şi PDL? Cine ne-a lăsat fără toate rezervele de ţiţei? Noi, sau PNL, PSD şi PDL? Cine a fost ministrul lui Boc, eu, Dan Diaconescu, sau Victor Ponta?”, a tunat Diaconescu de la tribună. Patronul OTV a recunoscut ca sunt mulţi români mai deştepti decât el şi că le va oferi acestora şansa să salveze România.

„Eu am avut această şansă de a apărea la televizor de 20 de ani încoace, dar vreau ca această şansă a mea să o împart cu alţi colegi de-ai mei mai pregătiţi decât mine, mai deştepţi decât mine. Aşa cum i-am lăsat pe oamenii simpli să se exprime în ultimii 20 de ani, din aceste motive ciocoii închizându-ne postul, vreau şi acum să le oferim puterea celor mai deştepţi români, celor care pe bune pot salva această ţară”, a mai spus Dan Diaconescu, care s-a declarat optimist din punct de vedere electoral: „Nu cred că vom obţine mai puţin de 51% din voturi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17

TAGURI: dan diaconescu, OTV, partidul poporului, congresComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UNUL
22 Ian 2012

Pana una-alta, starnge mai muklte voturi decat Voiculescu, cu toata cohorta de mancatori de cacat de la Antene, si lachei in partid
BOGDAN
23 Ian 2012

Eu personal te sustin si mi-ar parea bine sa se intample si altele in Tara Romaneasca. Sper sa fii primul si totodata sa poti schimba Romania.

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri