2016-12-03 04:38

POLITICA


Dan Şova, noul purtător de cuvânt al PSD

 |  14:39

Biroul Permanent Naţional al PSD l-a numit luni pe deputatul Dan Şova în funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat. Anunţul a fost făcut de către preşedintele Victor Ponta, copreşedinte al USL.

Astfel Şova îl înlocuieşte pe Radu Moldovan, care pe 29 noiembrie a renunţat la funcţie deoarece îşi dorea să candideze pentru preşedenţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Radu Moldovan, care este şi preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud vrea să-i ia locul la CJ democratului-liberal Liviu Rusu şi susţine că a luat această decizie bazându-se pe sprijinul celor 40 de primari pe care îi are USL în judeţ, din totalul de 62. Moldovan adaugă în final că a fost nevoit să renunţe la postul de purtator de cuvânt al PSD pentru a fi prezent cât mai mult în judeţ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: Dan_sova, purtator, cuvant, psd, ponta, bistrita, radu_moldovan, uslComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ANM: Cod galben de ceață, burniță și polei în județele Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Harghita Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineața, mai multe avertizări... 23 Noi 2016 | (0)
Centrul Infotrafic: Se circulă în condiţii de ceaţă în judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Harghita Centrul Infotrafic a anunţat, luni dimineaţa, că se circulă în condiţii de ceaţă pe... 21 Noi 2016 | (0)