2016-10-22 14:49

POLITICA


Dan Şova, noul purtător de cuvânt al PSD

 |  14:39

Biroul Permanent Naţional al PSD l-a numit luni pe deputatul Dan Şova în funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat. Anunţul a fost făcut de către preşedintele Victor Ponta, copreşedinte al USL.

Astfel Şova îl înlocuieşte pe Radu Moldovan, care pe 29 noiembrie a renunţat la funcţie deoarece îşi dorea să candideze pentru preşedenţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Radu Moldovan, care este şi preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud vrea să-i ia locul la CJ democratului-liberal Liviu Rusu şi susţine că a luat această decizie bazându-se pe sprijinul celor 40 de primari pe care îi are USL în judeţ, din totalul de 62. Moldovan adaugă în final că a fost nevoit să renunţe la postul de purtator de cuvânt al PSD pentru a fi prezent cât mai mult în judeţ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: Dan_sova, purtator, cuvant, psd, ponta, bistrita, radu_moldovan, uslComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Explozie puternică într-un apartament din Bistrița. Nouă persoane, rănite O explozie puternică s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, într-un apartament din... 19 Oct 2016 | (0)
Explozie într-un bloc din Bistriţa. Prognostic rezervat în cazul tânărului rănit Mircea Carantino, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni din Capitală, a declarat,... 19 Oct 2016 | (0)