2018-12-13 06:09


Dan Voiculescu îl face fricos pe Băsescu

 |  15:32
Dan Voiculescu îl face fricos pe Băsescu

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, i-a trimis vineri o scrisoare deschisă preşedintelui Traian Băsescu prin care îi cere în principal să le răspundă celor 15 milioane de români care doresc suspendarea sa din funcţie.

În scrisoarea publicate pe blogul personal, Voiculescu îi spune lui Băsescu că îi este frică de suspendare, având o cotă de încredere de sub 10% în rândul electoratului, în condiţiile în care peste 15 milioane de români îl vor suspendat.

“Domnule Băsescu, înţeleg, vă este frică de suspendare. Dar aveţi totuşi decenţa de a va purta singur războaiele. Sunteţi, încă, Preşedintele României. În mod evident, aţi renunţat la orice demnitate personală, dar încercaţi măcar să onoraţi funcţia. Renunţaţi la iluzia că veţi putea păcăli pe toată lumea încă doi ani şi jumătate. Jocul dumneavoastră 'la aşteptare', în speranţa că vor apărea disensiuni în USL, s-a dovedit deja falimentar. Aveţi o cotă de încredere legendară, sub 10%. Pentru un preşedinte în funcţie aceasta este o contraperformanţă istorică”.

Preşedintele fondator PC mai scrie că Băsecu s-a comprimis ireversibil şi că trebuie să îşi asume eşecul, răpunzând oamenilor cărorara le-a tăiat salariile abuziv: “Un fleac, v-aţi ciuruit. În consecinţă, asumaţi-vă eşecul. Nu vă mai ascundeţi după fusta doamnelor. Nu mai trimiteţi mercenarii la un război deja pierdut. Nu mai inventaţi ţinte false,  încheie conservatorul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-25

TAGURI: Dan Voiculescu, scrisoare, Voiculescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...