2019-01-17 09:39


Dăncilă, de Ziua Marinei: Marinarii aduc zi de zi noi sensuri și înțelegeri profunde devotamentului şi profesionalismului

 |  11:31
Dăncilă, de Ziua Marinei: Marinarii aduc zi de zi noi sensuri și înțelegeri profunde devotamentului şi profesionalismului

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj dedicat marinarilor cu ocazia Zilei Marinei.

”15 august este o zi cu semnificații puternice pentru români: prăznuirea Adormirii Maicii Domnului și Ziua Marinei Române.

Gândul meu se îndreaptă astăzi spre marinarii militari și civili, spre toți cei care s-au dedicat domeniilor cu specific naval. Sub drapelul național, ei aduc zi de zi noi sensuri și înțelegeri profunde devotamentului, curajului, profesionalismului.

Prin participarea la exercițiile multinaționale alături de partenerii din Alianța Nord-Atlantică și contribuția activă la implementarea măsurilor colective de securitate ale Alianței, militarii din Forțele Navale Române aduc cinste României.

Urez ”La mulți ani” tuturor marinarilor militari și civili! Sfânta Fecioara Maria, protectoarea marinarilor români, să vă ocrotească și să vă călăuzească drumul spre casă, spre familie și toți cei dragi!”, a transmis premierul Viorica Dăncilă de Ziua Marinei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-15

TAGURI: viorica dancila, mesaj, ziua marinei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@VACA VEORICA DOCILA
15 Aug 2018

PLEACA DRACU INAPOI LA VIDELE FA TOANTO . AI FACUT ROMANIA DE RIS DESTUL TIMP .
D NA DANCILA,
16 Aug 2018

Cand vedeti drogatii ca va ataca ,dati le cate o sticla de pisat !Ei vor sa va dea jos ca sa se catere ei Dar cine ?Niste criminali de la 1907 ?,niste homalai prosti ,? un pork nazist care mai e si fokist la clubS a ocupat cu arsul a 64 de tineri !
Random imageUltimele stiri

loading...