2019-01-16 05:59


Dăncilă, despre CONDAMNAREA lui Vâlcov: Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele

 |  13:20
Dăncilă, despre CONDAMNAREA lui Vâlcov: Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat luni, referitor la condamnarea lui Darius Vâlcov la opt ani de închisoare cu executare, că ea nu a abandonat niciodată un membru al echipei sale „care trece printr-un moment dificil”, iar prezumţia de nevinovăţie ar trebui să i se aplice fiecărui român, „indiferent de locul unde se află”. Ea susţine că, dacă acesta va fi condamnat definitiv, "probabil" va avea o altă abordare.

„Ce pot să vă spun este că nu amabandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil. Atunci când vom avea o hotărâre definitvă, abordarea mea probabil va fi diferită. Eu cred că fiecare dintre cetăţenii acestei ţări au dreptul la o prezumţie de nevinovăţie. Eu cred că acest lucru ar trebui să i se aplice fiecărui român, indiferent de locul unde se află. Am votat o directivă europeană care susţine prezumţia de nevinovăţie până la decizia finală. Nu pot să neg ceva ce am votat”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.

Fostul primar al Slatinei Darius Vâlcov, actual consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, a fost condamnat joi de instanţa supremă, la opt ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-12

TAGURI: viorica dancila, valcov, condamnare,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@PAVIANUL CU MANTIE
12 Feb 2018

DAR CE ECHIPA AI AVUT TATZO ? F.C. SCORNICESTI ??? DE LA UN HOT PRINS CU 175 DE TABLOURI DE VALOARE , 3 LINGOURI DE AUR , SI 6,3 MILIOANE IN CONTURI TU INCA SPERI CA E NEVINOVAT , INSEAMNA CA ESTI MULT MAI PROASTA SI MAI INCOMPETENTA DECIT TE-AU APRECIAT ROMANII . IA-L SI PE TIMPITUL DE CODRIN DE O ARIPA SI DISPARE-TI DRACULUI DIN POLITICA . SI DICKHEAD STEFANESCU CREDE IN NEVINOVATZIA JIDOVULUI VILCOV CA SI TINE . E PLIN PSD DE IDIOTZI .
Random imageUltimele stiri

loading...