2019-03-23 03:02


Dăncilă îl ia la ROST pe președintele Iohannis: ”Se JOACĂ cu sentimentele oamenilor”

 |  18:20
Dăncilă îl ia la ROST pe președintele Iohannis: ”Se JOACĂ cu sentimentele oamenilor”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi, după ce preşedintele a promulgat doar bugetul asigurărilor sociale, că a constatat că preşedintele Klaus Iohannis nu are nicio limită şi că a avut senzaţia că ne întoarcem în timp, în 2013, când un alt preşedinte promulga doar bugetul asigurărilor sociale, folosindu-se de aceleaşi minciuni.

„Am constatat că preşedintele Iohannis nu are nicio limită. Am avut senzaţia că ne-am întors în timp, în anul 2013, când un alt preşedinte promulga doar bugetul asigurărilor sociale de stat cu aceleaşi minciuni. Preşedintele României îi dezinformează din nou pe români, inventând explicaţii ridicole, de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. Este în mod evident un joc electoral pe care îl face însă pe spatele românilor”, a afirmat Dăncilă înaintea şedinţei de Guvern.

„Consider total iresponsabile declarațiile domnului președinte care se joacă cu sentimentele oamenilor și crează în rândul pensionarilor îngrijorări că nu există bani de pensii”, a mai adăugat premierul.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni că promulgă legea bugetului asigurărilor sociale de stat, pentru că pensionarii nu trebuie să sufere din nou din cauza incompetenţei şi indiferenţei PSD. El a făcut apel la parlamentari să corecteze legea bugetului de stat şi să se asigure că sunt banii pentru plata integrală a pensiilor. Preşedintele a criticat PSD.

Preşedintele a precizat că bugetul a fost trimis Parlamentului abia în februarie, cu o întârziere de 3 luni, „aşa că să nu mai ţipe PSD la televizor că cineva le întârzie bugetul”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-12

TAGURI: dancila, atac, iohannis, buget
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HE,HE, HE......!
12 Mar 2019

Analfabeta citea dupa foi ce i-a scris puscariasul draknea si tot prostii a spus. Mare-i gradina cu proști a mafiei psd.
CIRC MAFIOT COMPLICI FAMIGLIA
12 Mar 2019

adica cum se joaca cu sentimentele Veorico? ti-a dat muiepsd si nu ti-a platit prestatia?Cica doua curve PSD-iste discuta intre ele "Vioricoo tu de ce o sugi sefului,e din dragoste sau pentru avantaje?" "Vai draga cum sa spui ca e pentru avantaje?E DIN DRAGOSTE....AVEM SENTIMENTE>>>"....."Asa e draga daca e din dragoste nu scuipa...ca-i piere gustul,inghite cu incredere"
TEO
13 Mar 2019

Se spune ca sunt unii oameni neinstruiti dar capabili sa-si recunoasca limitele intelectuale. Acei oameni isi iau ca si colaboratori superspecialisti priceputi, care au dovedit in timp ca au solutii viabile, iar in aceste conditii activitatea va merge perfect. La noi, in fruntea guvernului s-au numit in mare majoritate niste nulitati, care in orgoliul lor si-au luat sfatuitori mai prosti decat ei, de aceea treaba merge prost. Oare partidele politice s-au umplut numai de oligofreni? Oare principalul criteriu de selectie este sa fii cat mai idiot? Ce IQ are fiecare membru al guvernului?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...