2019-05-20 00:08


DĂNCILĂ l-a sunat pe IOHANNIS, însă președintele i-a transmis că este ocupat și o va contacta ulterior

 |  13:52
DĂNCILĂ l-a sunat pe IOHANNIS, însă președintele i-a transmis că este ocupat și o va contacta ulterior

Premierul Viorica Dăncilă l-a contactat telefonic, marţi, pe preşedintele Klaus Iohannis, însă, conform unor surse oficiale, nu a putut vorbi direct cu acesta, deoarece şeful statului se afla într-o întâlnire, informează Agepres.

Un reprezentant al Administraţiei Prezidenţiale i-a transmis premierului că Iohannis o va contacta ulterior. Premierul intenţiona să discute cu şeful statului pe tema numirii noilor miniştri, potrivit unor surse guvernamentale. Miercurea trecută, prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Pentru Ministerul Justiţiei a fost propus deputatul Eugen Nicolicea; pentru Ministerul Fondurilor Europene - deputata Oana Florea, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni - senatorul Tit Liviu Brăiloiu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-23

TAGURI: dancila, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD
23 Apr 2019

Presedintele ales al Romaniei de 6,5 milioane de patriotzi nu are timp sa discute cu o marioneta analfabeta pusa in slujba unei organizatii mafiote ( psdd ) care are ca obiectiv distrugerea justitiei , economiei , sanatatii si educatiei. Analfabeta din Videle reprezinta doar un GIO condus de '' Borfasul national '' draknea HOT DE PROFESIE SI MITOMAN.
Random imageUltimele stiri


STARBAG