2019-05-23 12:16


Dăncilă susține că Iohannis a REFUZAT numirilor noilor miniștri

 |  19:24
Dăncilă susține că Iohannis a REFUZAT numirilor noilor miniștri

Premierul Viorica Dăncilă a dezvăluit la începutul ședinței de guvern de vineri că președintele Klaus Iohannis i-a spus că nu este de acord cu numirea celor doi miniștri noi propuși pentru Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării, Mircea Drăghici și respectiv Lia Olguța Vasilescu. Deocamdată, Președinția nu a făcut niciun anunț oficial, dar Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis că blochează activitatea Guvernului pentru că nu este de acord cu numirea celor doi.

„I-am solicitat o discuție în privința numirii celor doi miniștri, ai Transporturilor și Dezvoltării. Era firesc să avem o decizie în acest sens de îndată după ce Curtea Constituționalî a arătat că trebuie să avem această decizie de îndată. Președintele a comunicat faptul că nu va da curs celor două propuneri pe care i le-am înaintat, fără nicio explicație, dând dovada că dorește blocarea activității Guvernului”, a spus Viorica Dăncilă la începutul ședinței de guvern care a avut loc imediat după ședința CSAT, unde a avut ocazia să-l întâlnească pe președinte.

„Preşedintele a confirmat astăzi încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu este în stare să-şi exercite rolul constituţional de mediator. Fiecare ieşire publică a dlui preşedinte are puternice accente politice, singura preocupare fiind aceea de a ataca PSD”, a afirmat Viorica Dăncilă.

„Peste numai câteva zile vom prelua preşedinţia Consiliului UE, cu o situaţie de blocaj la două ministere importante, cu o situaţie de blocaj în ceea ce priveşte preluarea dosarelor aflate pe agenda UE şi cu o situaţie care nu este favorabilă imaginii României în acest sens”, a acuzat Viorica Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-28

TAGURI: iohannis, dancila, numire, ministri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OLIGOFRENI!
28 Dec 2018

”MAMA, UITE CE MI-A FĂCUT IOHĂNEL!!!” IOHĂNEL, CĂTRE MĂ-SA: MAMĂĂĂ, UITE CE MI-A FĂCUT VEORICA? ȘI TOT AȘA, CA-N FILMELE CU PROȘTI ÎN CARE ĂIA DOI, SUNT MICI ȘI SE JOACĂ ÎN NISIP!
ANONIM
28 Dec 2018

Presedintele nu doreste blocarea pseudo-guvernului condus de dublu condamnat penal draknea , ci doreste MINISTRI COMPETENTI CARE SA FACA FATA CERINTELOR PRESIDINTIEI CONS. EUROPEI. ANALFABETI CA MAHALAGIOAICA DIN CRAIOVA SI PENALUL DRAGHICI NU POT REPREZENTA ROMANIA.
ANONIM
28 Dec 2018

așa-i anonime, dar m-am săturat de jocul ăsta absurd de-a șoarecele și pisica! Nu se mișcă nimic spre bine pentru că fiecare își face AMBIȚIE pe barba noastră, pe bune! Eu nu știu CINE DRACU a făcut Constituția asta așa de încâlcită și SPECIAL PRO-INFRACTORI POLITICIENI! De fapt ȘTIU, dar mi-e rușine de rușinea care ar fi trebuit să le fie LOR! S-au gândit MULT cum să facă să scape pe infractori de pedeapsă...ăia politici, mă refer! Pe zi ce trece, mă scârbesc MAXIM!
Random imageUltimele stiri


STARBAG