2019-02-20 19:40


Darius Vâlcov DEZVĂLUIE: ”Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu, AMENINȚAȚI cu moartea!”

 |  16:18
Darius Vâlcov DEZVĂLUIE: ”Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu, AMENINȚAȚI cu moartea!”

Consilierul pe teme economice al premierului, Darius Vâlcov, a susținut, luni, că președintele PSD Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea, scrie Mediafax. Acesta a mai susținut că presiunile asupra lui Dragnea și a premierului Viorica Dăncilă sunt enorme.

"Când vine o echipă, când vine un președinte și spune stop acestor înțelegeri, trebuie să-l distrugi, dacă se poate și pe el, și primul-ministru, și echipa care-l susține. Pentru că Liviu Dragnea vine și spune foarte clar că nu face aceste înțelegeri. Vreau să construiesc pentru această țară. Tăriceanu, ALDE, vin și spun noi mergem cu această construcție. Deranjăm și deranjează enorm de mult. Și numai eu știu presiunile care sunt. Poate mai știu și alții. Presiunile la care sunt supuși și președintele Dragnea, și doamna premier, și președintele Tăriceanu. Presiunile sunt enorme, de la amenințări cu moartea până la șantaj la familie până la discreditare. Eu nu, dar președintele Dragnea da ( a fost amenințat cu moartea - n.r.)", a declarat Darius Vâlcov, la DC News.Consilierul premierului a mai spus, întrebat de protecția oferită președintelui Camerei Deputaților, că unii oameni din anumite instituții ale statului fac parte din statul paralel."Din punctul meu de vedere, SRI nu a ieșit din această ecuație", a completat Vâlcov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-21

TAGURI: darius valcov, amenintare moartea, dragnea, dancila, tariceanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COADA DRACULUI
21 Aug 2018

UN BASTAN TIGAN MARE FURACIOS , MINA DREAPTA A LUI STANESCU SI MAFIA TIGANEASCA DIN SLATINA SI CARACAL CU ARABI . SE VEZI CE SE CEARTA INTRE EI CIND SE STRICA SI DESFINTEAZA PODUL PESTE OLT DE LA SLATINA . ZICE CA AU VENIT FANTOME SI LAU DARIMAT . DAR LA ALRO SLATINA CE SA FACUT CU UDREA , COCOS SI RUSI ?
ANONIM
21 Aug 2018

Ce credibilitate poate avea un CONDAMNAT LA 8 ANI DE PUSCARIE DIN BANUL PUBLIC CA ACEST BORFAS NUMIT valcov. Tot ce spune sunt povesti pentru pensionarii dusi cupluta si electoratul analfabet al psd. Manipulari marca haznaua 3.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Aug 2018

astia se prabusesc permanent in sondaje...ce telenovela sa mai puna pe ecran acum-sunt "amenintati cu moartea"...adica cu MOARTEA ELECTORALA...nu-i mai voteaza nimeni vreodata,cauta sa faca circ sa apara pe ecrane//ce cautau cu tablourile in cimitir?
@COADA DRACULUI
21 Aug 2018

TIGANUL HOT VILCOV , E DE FAPT JIDAN HOT . BORFAS ORDINAR PINA IN MADUVA OASELOR ( LINGOURI DE AUR SI TABLOURI IN CIMITIRE ) . CUM MAMA DRACULUI POATE FI ASTA CONSILIERUL PM ? LA CE O CONSILIAZA PE TOANTA DANCILA , LA FURAT ?
BELINO
22 Aug 2018

HA , HA , IA PACALIT PUTIN PE TIGANI LUI DE CATIFEA , CEI CARE SE OCUPA CU AURUL IN SLATINA . SI ACUM AIA NU IL IARTA DE MINARIE FACUTA DE EL . TOTUL ESTE POSIBIL SA FIE AMENINTAT FOARTE GRAV . OAMENI AURARI NU IL IARTA CA IA PACALIT , CUM SPUNEA SI SOFERUL LUI . DUTE PRIN CIMITIR SI SCOATE AURUL CARE LAI JMENUIT DE LA TIGANI . DALE BANI . URGENT .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...