2019-01-20 00:54


Darius Vâlcov și Liviu Pop, SANCȚIONAȚI pentru discriminare. Cu ce au greșit

 |  23:13
Darius Vâlcov și Liviu Pop, SANCȚIONAȚI pentru discriminare. Cu ce au greșit

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, și fostul ministru al Educației, Liviu Pop, au fost sancționați pentru discriminare.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pe Vâlcov cu 2 mii de lei pentru că a comparat Forumul Democrat al Germanilor cu o organizație nazistă, iar pe președintele Klaus Iohannis cu liderul unei organizații naziste.

Liviu Pop a făcut și el comparații în același sens, însă a primit doar avertisment.

Postarea lui Darius Vâlcov a stârnit critici vehemente din partea comunității evreiești și o reacție a guvernului german.

Consilierul premierului este condamnat la 8 ani de închisoare, dar sentința nu este definitivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-03

TAGURI: cncd, dicriminare, darius valcov, liviu pop, sanctionati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
04 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...