2019-01-17 09:02


Darius Vâlcov: Vom avea un proiect la Guvern pentru înfiinţarea FONDULUI SUVERAN până în septembrie

 |  13:49
Darius Vâlcov: Vom avea un proiect la Guvern pentru înfiinţarea FONDULUI SUVERAN până în septembrie

Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului, a declarat sâmbătă că proiectul pentru înfiinţarea Fondului Suveran făcut de Guvern va fi gata la începtul lui septembrie. În luna iulie, CCR a decis că Legea de înfiinţare a Fondului Suveran de Investiţii este neconstituţională.

"Se lucrează în cadrul Guvernului ca să ieşim cu acest Fond Suveran în prima parte a lunii septembrie”, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.

La jumătatea lunii iulie, CCR a discutat pe marginea sesizărilor depuse de PNL, USR, PMP şi de către preşedintele Klaus Iohannis la Legea de înfiinţare a Fondului Suveran de Dezvoltare de Investiţii (FSDI). Argumentul principal oferit în obiecţiile de neconstituţionalitate a fost că o astfel de decizie care să înfiinţeze Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI) trebuie luată printr-un act al administraţiei centrale, nu printr-o lege adoptată de Parlament.

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va fi înfiinţat printr-o Hotărâre de Guvern, după ce Curtea Constituţională a precizat că decizia de înfiinţare a Fondului trebuie luată printr-un act al administraţiei centrale, nu printr-o lege adoptată de Parlament, a declarant în lunia iulie, ministrul Finanţelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-18

TAGURI: darius valcov, fondul suveran,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Bă, FLORIN SALAM
18 Aug 2018

made in Politichia din România lui Dragnea și-a Veoricăi + tuturor celorlați idioți penali, pușcăriabili % dar ținuți în viața publică de o justiție îngenuncheată (acea parte care mai palpită a fi corectă...), restul aservită vouă...MARȘ LA PUȘCĂRIE UNDE ȚI-E LOCUL ȘI MENIREA!
ANONIM
18 Aug 2018

Va dati seama banii acestui fond pe mana lui ADOLF Hdraknea si vâlcov. He he he....!
ANONIM
18 Aug 2018

ORICAT DE (PRE)VIZIONAR AI FI BAI BORATURA , ZOAIE UMANA CE ESTI , NU AI CREDIBILITATE ATAT TU CAT SI SATRA DIN CARE FACI PARTE. PENTRU VOI E VALABILA GROAPA DE GUNOI, COSTARICA, MADAGASCAR, ETC
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Aug 2018

o sa vezi din puscarie la televizor evenimentele din septembrie.....si o sa te apleci dupa sapun la dusuri
TRADATORI DE TARA
19 Aug 2018

TU SI CU STANESCU ATI VENIT CU GORILE TIGANI , PENTRU A FACE DIVERSIUNE . VORBESTE UN PUSCARIAS TUGAN DE CATIFEA
LEGILE LOR
19 Aug 2018

TIGANU MAI VREA UN TAMTARAM DE 8 - 9 - 10 MILIARDE EURO , SA PUNA GHIARA
Random imageUltimele stiri

loading...