2016-10-22 08:43

POLITICA


Dau înapoi cu preliminarele

 |  18:52
Dau înapoi cu preliminarele

Liderul filialei PNL Buzău, deputatul George Scutaru, susţine că ideea validării printr-un proces deschis a candidaţilor la alegerile locale şi parlamentare din acest an vizează doar PSD, iar liberalii nu au luat nici o decizie în acest sens. ”Propunerea preşedintelui Victor Ponta privind alegerile preliminare nu vizează decât Partidul Social Democrat. Noi, PNL, nu am avut nici o discuţie pe acest subiect, nu este o decizie asumată”, a declarat joi Scutaru. Parlamentarul PNL consideră că sunt “mai mult decât deplasate” interpretările conform cărora o asemenea propunere ar determina renegocierea înţelegerilor deja parafate de către ambele partide.

”Din punctul nostru de vedere este foarte clar: la nivelul judeţului Buzăucandidatura la Consiliul Judeţean revine PNL, iar candidatura la primăria reşedinţă de judeţ revine PSD”, a spus George Scutaru, care susţine că “aceste lucruri nu au cum să mai fie schimbate”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: USL, Buzau, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vulcan noroios din Buzău, reactivat în urma cutremurelor recente Un vulcan stins de la Rezervația Vulcanii Noroioși de la Pâclele Mari, județul Buzău, a fost... 11 Oct 2016 | (0)
Avertizare hidrologi: Cod portocaliu de inundaţii în Buzău şi Vrancea Hidrologii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundații valabilă miercuri, între orele 9:35... 12 Oct 2016 | (0)