2016-12-08 20:25

POLITICA


Dau înapoi cu preliminarele

 |  18:52
Dau înapoi cu preliminarele

Liderul filialei PNL Buzău, deputatul George Scutaru, susţine că ideea validării printr-un proces deschis a candidaţilor la alegerile locale şi parlamentare din acest an vizează doar PSD, iar liberalii nu au luat nici o decizie în acest sens. ”Propunerea preşedintelui Victor Ponta privind alegerile preliminare nu vizează decât Partidul Social Democrat. Noi, PNL, nu am avut nici o discuţie pe acest subiect, nu este o decizie asumată”, a declarat joi Scutaru. Parlamentarul PNL consideră că sunt “mai mult decât deplasate” interpretările conform cărora o asemenea propunere ar determina renegocierea înţelegerilor deja parafate de către ambele partide.

”Din punctul nostru de vedere este foarte clar: la nivelul judeţului Buzăucandidatura la Consiliul Judeţean revine PNL, iar candidatura la primăria reşedinţă de judeţ revine PSD”, a spus George Scutaru, care susţine că “aceste lucruri nu au cum să mai fie schimbate”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: USL, Buzau, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Buzău. Şofer prins conducând cu 185 de kilometri/oră pe DN 2 E85 IPJ Buzău a anunţat că un şofer în vârstă de 32 de ani din Bucureşti a fost surprins prins... 25 Noi 2016 | (2)
Accident mortal pe DN2, traficul e îngreunat Un accident soldat cu un mort și o persoană grav rănită a avut loc luni seară, în zona Crucea... 21 Noi 2016 | (0)