2018-12-18 17:15


De ce nu a venit GRINDEANU la discursul lui IOHANNIS

 |  18:42
De ce nu a venit GRINDEANU la discursul lui IOHANNIS

Președintele PSD, Liviu Dragnea, declarat că la sugestia lui Călin Popescu Tăriceanu, premierul Grindeanu nu a fost prezent la discursul președintelui, în Parlament, deși anunțase că va fi, pentru că președintele Iohannis a cerut să se adreseze Parlamentului.

"Ieri am avut o discuție în trei, domnul Tăriceanu cu mine și cu primul ministru. Domnul Tăriceanu a atenționat și a avut dreptate, am fost de acord amândoi cu dumnealui, că este o solicitare de a adresa un mesaj Parlamentului României. Asta a fost motivația pentru care, împreună, am convenit ca guvernul să nu fie prezent", a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat că acesta este motivul pentru care nici ale instituții (ambasade-n.r.) nu au fost prezente.

Întrebat de ce nu l-a întâmpinat personal pe Klaus Iohannis, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, Dragnea a afirmat că "nu scrie nicărieri" că trebuia să facă asta.

"l-am așteptat aici, respectuos, în picioare. Nu scrie nicăieri asta. Am dat mâna cu dumnealui l-am invitat în interiorul sălii, la plecare l-am salutat. A fost întâmpinat de conducerea Parlamentului", a spus Dragnea.

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit, însă, în plenul Parlamentului, după plecarea președinteluui, despre legea bugetului de stat, susținând că vrea să transmită investitoriilor un mesaj de stabilitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: dragnea, grindeanu, discurs iohannis, parlament, tariceanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA ISTORIEI
07 Feb 2017

NISTE LASI OLTENI SADEA . AU DISTRUS TARA
Random imageUltimele stiri


loading...