2018-12-14 08:23


De unde vor să facă rost de bani. Oprescu s-a dat cu chinezii, Vanghelie - cu americanii

 |  19:27
De unde vor să facă rost de bani. Oprescu s-a dat cu chinezii, Vanghelie - cu americanii
Primarul general Sorin Oprescu şi-a îndreptat ochii sprebanii chinezilor pentru a-şi începe autostrada suspendată şi proiectele îninfrastructură. Rivalul său, Marian Vanghelie, încearcă să câştige Capitala cubanii americanilor, pe care i-a adus în ţară pentru investiţii.

“O delegaţie a companiei americane ACS (subdivizie acompaniei XEROX), condusă de Steve Beer, Executive vicepresident ACS / XEROX, şiKen Dodd, Senior vicepresident ACS / XEROX, efectuează o vizită în Bucureşti,la invitaţia domnului Marian Vanghelie. Discuţiile cu delegaţia americană sevor axa pe prospectarea şi analizareaproblemelor legate de traficul bucureştean, compania americană fiind un liderrecunoscut pe piaţa oferirii de soluţii integrate de fluidizare a traficului”,a anunţat ieri primarul sectorului 5. Sosirea americanilor la Bucureşti vinela scurt timp după vizita efectuată peste Ocean de Marian Vanghelie, cusprijinul lui Cozmin Guşă. Primarul sectorului 5 a declarat că viziunea saeconomică s-a schimbat după ce a fost în SUA şi că va aduce investitoriamericani în ţară. Dacă social-democratul a preferat varianta vestică, SorinOprescu şi-a îndreptat ochii spre soarele de la răsărit. El a efectuat o vizităîn China pentru a găsi banii necesari derulării proiectelor pe care le are învedere. “Scopul acestei deplasări a fost de a cunoaşte experienţa spectaculoasăa dezvoltării Chinei şi de a găsi soluţiile de parteneriat financiar, economicşi tehnic pentru dezvoltarea Bucureştiului. Considerăm că deplasarea a fostutilă, practică, deschizând perspectivele pozitive ale unor colaborăriviitoare. Am stabilit cu partea chineză măsuri concrete şi un calendar de lucrupe termen scurt, mediu şi lung împreună cu cele mai mari companii chineze,respectiv Beijing Municipal Construction Group şi Shanghai Construction Group,China Comunication Construction Company, inclusiv cu banca de dezvoltare aChinei”, a explicat “Doctorul” la sosirea din China, adăugând că se aşteaptă caasiaticii să inveastească opt miliarde de euro în infrastructura din România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-28

Mai multe imagini:
De unde vor să facă rost de bani. Oprescu s-a dat cu chinezii, Vanghelie - cu americanii
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
07 Apr 2011

Ce sa spun?Nu mai poate Vanghelie de problemele traficului bucurestean!Chiar nu vede nimeni ca edilul de la 5,isi depaseste atributiile?Sau joaca un rol de intermediar intre Oprescu si firma respectiva?
Random imageUltimele stiri


loading...