2019-01-17 11:06


DECIZIA PSD după ședință. Anunțul lui Liviu Dragnea

 |  19:35
DECIZIA PSD după ședință. Anunțul lui Liviu Dragnea

Ședința conducerii extinse a PSD s-a încheiat în jurul orei 18.30. După mai bine de patru ore de discuții, liderii partidului spun că restructurarea Guvernului va fi discutată la viitorul Comitet Executiv Național, care va avea loc la sfârșitul lunii, la Iași.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că singurele decizii care au fost adoptate la ședința de astăzi sunt propunerea lui Ioan Deneș pentru Ministerul Pădurilor și Apelor și organizarea unei noi ședințe a Comitetului Executiv Național în perioada 29-31 ianuarie la Iași.

Întrebat despre restructurarea Guvernului, Dragnea a răspuns: „Au fost mai multe păreri, idei, s-au dicutat multe la CExN. Sunt de acord cu ce am spus eu, am vorbit de câteva luni de zile că în ianuarie, după ce vom finaliza 2017, vom face o analiză cum funcționează fluxul de decizie în ministere, cum să facem actul de guvernare mai bun decât în 2017. Că poate fi restructurare, că poate fi remaniere, poate nici asta, poate îmbunătățirea fluxului în minister”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-08

TAGURI: psd, sedinta, liviu dragnea, restructurare, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARPALA
09 Ian 2018

EL E DE ACORD CU CE A SPUS EL !!! IN REST CE CONTEAZA CE AU SPUS ALTII ? MAI ASTEPTAM PINA LA SFIRSITUL LUNII . OARE CIT O FI COSTAT SEDINTA ASTA ??? DAR PARANGHELIA DE LA RESTAUTANT , UNDE IDIOTICUL DEPUTAT MITRALIERA S-A DAT DIN NOU IN STAMBA ( CITITI CANCAN ) . CINE PLATESTE CHELTUIELILE ACESTOR DOUA ZILE SI DIN AI CUI BANI ??? CIT MAI SUPORTAM MAFIOTUL ASTA MUSTACIOS LA BUTOANE ??? DE CE AU LIPSIT CELE DOUA JAPITZE INCOMPETENTE FIREA SI OLPUTZA ??? PUSCARIASUL DRAGNEA NU A FACUT AZI NICI O ALUZIE LA STATUL PERPENDICULAR , SUBIECTUL LUI PREFERAT IN ULTIMUL TIMP . CE SA INSEMNE ASTA ???
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

scopul li Drac-nea JEFUIREA TUTUOR RESURSELOR IMpREUNA CU ISARESCU SI CIOCIOLINELE-TZIGANCI DE LA SRI ADUsE DE ILIESCU iN DECEMBRIE 1989..ceva mai scarbos nu cred sa existe in istoria Romaniei...s-a BANGLADESHIZAT toata Romania cu mafia tiganeasca numita pompos "psd"........FIARE VEEEECHI.....CUMPAR ROSIA MONTANA PE UN LEU SA O DAU LA FIARE VEEEECHI.....LA TAVARISCII LUI DRACNEA...tRAILES BAHTALO FRAIERilor...v-a jefuit o satra de tigani kominernisti in frunte cu ILIESCU si BRUCAN
ANONIM
09 Ian 2018

Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???… Romania este condusa si dupa zeci de ani, de catre CRIMINALI-REVOLUTIONARI(cu merite deosebite) pentru ca DOSARELE, LOVITURII DE STAT din dec 1989 SI MINERIADELOR din anii ‘90 SUNT IN ADORMIRE in fisetele PROCURATURII tarii platita cu “bani grei” din bugetele saracilor ……………
@ANONIM
10 Ian 2018

DE DATA ASTA AI DREPTATE , RECUNOSC . AS MAI AVEA DOUA- TREI PROPUNERI : PUNCTUL 8 AL DECLARATIEI DE LA TIMISOARA SA FIE IN SFIRSIT INTRODUS IN LEGE , NATIONALIZAREA TUTUROR BUNURILOR VINDUTE FRAUDULOS CATRE CETATENI STRAINI , CASTRAREA CHIMICA A PEDOFILILOR SI A VIIOLATORILOR . SCOATEREA IN AFARA LEGII A PSD IN TIMPUL CEL MAI SCURT , AR FI PRIMA NECESITATE , RESTUL V-A URMA DE LA SINE .
AYUDA FINANCE
10 Ian 2018

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Ați fost respins de multe bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor dvs.? Aveți proiecte?  Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție la problemele dvs. Aveți nevoie de finanțare pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun? Așadar, oferim împrumuturi persoanelor interesate la o rată scăzută a dobânzii, de la 3% la 3,5% în decursul perioadei pe care o doriți fără un depozit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să încercați să mă contactați prin poștă: ayudaentreparticular@gmail.com ayudaentreparticular@gmail.com Whatsapp: 0033644664081
Random imageUltimele stiri

loading...