2018-12-12 14:07


Decizie de ultim moment a MINISTRULUI JUSTIŢIEI privind SCANDALUL DNA: Voi prezenta un raport în Parlament

 |  18:41
Decizie de ultim moment a MINISTRULUI JUSTIŢIEI privind SCANDALUL DNA: Voi prezenta un raport în Parlament

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, joi, că săptămâna viitoare va prezenta în Parlament raportul de evaluare privind activitatea DNA, a DIICOT şi a Ministerului Public. El a ţinut să precizeze că înainte de a accepta postul de ministru a primit garanţii de neimplicare a factorului politic în activitatea Ministerului Justiţiei, fapt care s-a respectat şi se respectă şi în prezent.

Ministrul Justiţiei a susţinut o declaraţie de presă, în care a ţinut să vorbească despre vizita pe care a făcut-o în Japonia şi pe care, "deşi urmau şi alte întrevederi", a fost nevoit să o întrerupă la solicitarea premierului Viorica Dăncilă, "date fiind dezbaterile din spaţiul public referitoare la funcţionarea sistemului judiciare".

El a spus că înaintea şedinţei de Guvern de astăzi a avut o discuţie cu premierul, care i-a solicitat să facă publică evaluarea sa privind activitatea Ministerului Public, potrivit News.ro.

Ministrul Justiţiei a afirmat că, potrivit legii, va prezenta în Camerele reunite ale Parlamentului raportulul de evaluare a activităţii Ministerului Public, DIICOT şi DNA. 

"Prezentarea acestui raport contituie o obligaţie a ministrului Justiţiei", a spus Toader.

El a ţinut să precizeze că înainte de a accepta postul de ministru a primit garanţii de neimplicare a factorului politic în activitatea Ministerului Justiţiei, fapt care se respectă: "Înainte de a accepta demnitatea de ministru al Justiţiei am discutat cu liderii coaliţiei de guvernare. Am primit garanţii de neimplicare a factorului politic în activitatea Ministerului, în deciziile pe care le voi lua ca ministru al Justiţiei, ceea ce s-a respectat şi se respectă şi în prezent".

Decizie de ultim moment a MINISTRULUI JUSTIŢIEI privind SCANDALUL DNA: Voi prezenta un raport în Parlament
zoom


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-15

TAGURI: dna, ministrul justitiei, tudorel toader,
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


DOREL MOLDOVEAN!
15 Feb 2018

să mori tu?! Pe cuvântul tău de dorel însemnat cu 3 buboaie care... la drept vorbind, puteai să ți le cauterizezi, nu să ne oripilezi prin vederea lor, a mucilor (nevăzuți încă) de la nasul tău coroiat și-a fricii care poate te-a paralizat! Ce-ai pățit Dorele? Ai primit ordin să taci?
PăI BINE Bă!
15 Feb 2018

Te-așteptatără o armată de jurnaliști, mai toată țara să vază pe viteazul venit mai devreme acasă, CA SĂ CE?! Ca să abereze 6 minute la microfon, molcom, molcom?!? După 90, știu că tunurile politice cu mantă... în economie le-au dat înaintașii tăi, apropos de șobolanul odios rozaliu și alții care, dacă-i cauți la bolentin sunt molcomi la explicațiuni, dar vicleni ca Satana, nu ca vulpea...N-AI COAIE BĂI! EȘTI ȘI TU UN SCLAV VÂNDUT PE PLANTAȚIA NUMITĂ ROMÂNIA!
ANONIM
15 Feb 2018

“Dacă nu eşti cult, n-ai cum să capeţi libertatea şi n-ai cum să-ţi gândeşti viitorul”
UDREA IN COSTA RICA
15 Feb 2018

sa scrie in raport si cum a ajuns la 11numarul celor care au fugit de justitie acum de curand...si probabil ca lista se va tot mari pentru ca nu-i asa....OMAR HAISSAM are multi frati CAPitalisti DE CuMETRie care sunt persecutati de "statul paralel si perpendicular"......au ramasi repetenti la geometrie si trigonometrie
PARTIDUL ALI BABA IN COSTA RIC
15 Feb 2018

1-Alexander Adamescu, 2-Puiu Popoviciu, 3-Sebastian Ghita, 4-Radu Mazare, 5-Alina Bica, 6-Marko Attila, 7-Elan Schwartzenberg, 8-Codrut Marta, 9-Ioan Bene, 10-Elena Udrea, 11-Vlad Cosma......si o intrebare-toti astia erau slugile lui Silberstein...sa inteleg ca ei sunt "statul de drept" si noi fraierii din Romania suntem "statul paralel si perpendicular"?
@DOREL MOLDOVEAN
16 Feb 2018

LIMBRICUL BUBOS ARE 4 BUBOAIE , DEASUPRA CELOR 3 DE PE MUIAN , MAI ARE UNUL PE NASOIUL COROIAT . ON LINGAU PLIN DE BUBOAIE , O JAPITZA " INDEPENDENTA " ...
Random image



Ultimele stiri






loading...