2018-11-16 20:10


DECIZIE în PSD: Se vor organiza mitinguri cu tema ”România”

 |  16:41
DECIZIE în PSD: Se vor organiza mitinguri cu tema ”România”

Oficial, în București nu se va organiza, în perioada următoare, vreun miting de susținere a lui Liviu Dragnea sau a programului de guvernare, este una dintre deciziile luate de conducerea extinsă a PSD în cadrul ședinței de la Băile Herculane.

CEx al PSD a decis că filialele județene sau locale care vor să organizeze mitinguri, o pot face, dar tema manifestărilor va fi „România”. Cu alte cuvinte, să nu fie explicit mitinguri de susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea, recent implicat într-un al treilea dosar penal, dosarul „Tel Drum”, dar nici mitinguri de susținere a programului de guvernare ori a Cabinetului Tudose.

Înaintea CEx de vineri, Dragnea a declarat că de data aceasta nu se va mai opune ideii organizării unor manifestații. „Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să se facă (un miting - n.r.), eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens”, a spus Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-17

TAGURI: psd, decizie, mitinguri, dragnea, baile herculane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMA
17 Noi 2017

Pai puteti sa faceti sa vada romania cine va sustine.toti ratatii si bosorogii pe care ii cauta moarte pe acasa.bai voi sunteti cazuti in cap.
DECAT BAUTORI DE PISAT
17 Noi 2017

mai bine niste oameni normali Decat alogeni hoti si vanzatori de taramai bine niste oameni simpli si patrioti decat drogati si isterici mai bine niste oameni buni si muncitori Decat nebuni si perversi mai bine niste oameni respectati
Random imageUltimele stiri


loading...