2019-02-19 17:07


DECIZIILE ministrului Educației, ATACATE chiar din interiorul Coaliției. Vicepreședinte ALDE: „Chiar nu ne putem permite...”

 |  13:49
DECIZIILE ministrului Educației, ATACATE chiar din interiorul Coaliției. Vicepreședinte ALDE: „Chiar nu ne putem permite...”

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Steluţa Cătăniciu, i-a transmis o scrisoare deschisă ministrului Educaţiei, Valentin Popa, prin care îi solicită să îşi reconsidere decizia privitoare la alocarea locurilor bugetate în universităţi.

”Când rectori ai marilor universităţi din ţară sau membri ai unor foruri internaţionale de cel mai înalt nivel, precum Comisia de la Veneţia, ne spun că măsurile noastre trebuie corectate, atunci, domnule ministru, trebuie nu doar să ascultăm cu atenţie, ci şi să facem un singur lucru: să le dăm dreptate şi să corectăm”, scrie Cătăniciu în scrisoare, informează News.ro.

”Ca parlamentar, membru al coaliţiei de guvernare şi, mai ales, în calitate de deputat de Cluj, vă scriu pentru a vă transmite nemulţumirea profesorilor din Universitatea Babeş-Bolyai, a studenţilor şi a întregii comunităţi clujene, ca reacţie la modalitatea de repartizare a locurilor bugetate din învăţământul superior. În urma deciziei pe care aţi luat-o, nu doar UBB Cluj, ci şi alte universităţi renumite şi-au exprimat nemulţumirea în privinţa algoritmilor folosiţi pentru a decide aceste scăderi care contravin unor norme prea bine cunoscute în mediul academic românesc şi internaţional”, îşi începe Steluţa Cătăniciu scrisoarea deschisă adresată lui Valentin Popa.

Potrivit acesteia, ”nu poate fi acceptată nici scăderea numărului de locuri, nici o scădere de buget care ar veni la pachet cu aceasta”, România având printre cele mai mici procente de oameni educaţi în universitate, comparativ cu restul UE.

”Chiar nu ne putem permite să descurajăm prin asemenea măsuri Educaţia, Cercetarea şi Cultura, considerate vârfuri de lance în procesul de dezvoltare a României”, mai scrie Steluţa Cătăniciu.

Aceasta îi solicită ”ferm” ministrului să reconsidere decizia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-22

TAGURI: alde, psd, valentin popa, steluta cataniciu, ubb, cluj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
23 Apr 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
LLYLY NIKKY
23 Apr 2018

Vraja este o vrajeala de a voastra Cristina demetrescu stie sa ghiceasca si in matze de oaie si in toate cele asa ca taci cu drSaguru al tau
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...