2019-03-25 12:51


Declaraţii INEDITE! Cioloş nu exclude o CANDIDATURĂ la alegerile prezidenţiale din 2019

 |  14:55
Declaraţii INEDITE! Cioloş nu exclude o CANDIDATURĂ la alegerile prezidenţiale din 2019

Dacian Cioloș și echipa de la Mișcarea România Împreună vor prezenta în toamnă "oferta politică detaliată". Până atunci, fostul premier a declarat într-un interviu pentru Ziare.com că nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale din 2019.

Reporter: Candidati la prezidentiale?

Dacian Cioloş: Nu stiu, nu am luat o decizie. In primul rand, o eventuala decizie va depinde de multe lucruri. Pentru mine, principalul obiectiv e ca, la sfarsitul lui 2019, Romania sa aiba un presedinte democrat, care sa apere valorile si institutiile democratice.

Reporter: Asadar, nu inlaturati optiunea unei candidaturi.

Dacian Cioloş: Nu inlatur deloc. Am lansat o oferta politica, un partid politic si obiectivul e sa folosim toate campanile electorale, si alegerile, pentru a ne promova acest program politic si pentru a le arata romanilor ca exista o alternativa. Noi asa am interpretat participarea slaba la vot la sfarsitul lui 2016, ca oferta politica era insuficienta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-25

TAGURI: dacian ciolos, alegeri, prezidentiale, 2019,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Iul 2018

Candidatura ?! ma faci sa rad mai boala buboasa Ce te crezi Nu s a vazut de ce esti capabil Cum de te mai rabda pamantul ,fascistule nebun!!!
ANONIM
25 Iul 2018

Asta ne mai lipsea Oamenii acestia sunt nesimtiti pana la paroxysm. Dupa ce ca n-a facut deca intentionat rau ROMANIEI UITE CE TUPEU ARE BUBOSU. MANCA-V-AR JELEA SI BETESUGU DE COZI DE TOPOR CE SUNTETI
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...