2019-02-20 01:18


DEMISIE de ultimă oră la vârful PNL. Care sunt NEMULȚUMIRILE

 |  21:42
DEMISIE de ultimă oră la vârful PNL. Care sunt NEMULȚUMIRILE

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat, luni, că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii, afirmând că, "atunci când începi sa constaţi că, după multă muncă şi efort, părerea ta este minoritară", trebuie să iei decizia.

Potrivit unor surse din parid, Florin Roman a avut o dispută în şedinţei BEX cu prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, pe motiv că acesta a fost de acord cu acordarea pensiilor speciale pentru aleşii locali, decizie adoptată de Comisia specială pentru elaborarea Codului administrativ din care face parte, iar Turcan i-a spus că este "paralel".

 

Florin Roman i-a sfătuit pe colegii săi din partid să voteze proiectul de lege, în timp ce Raluca Turcan s-a împotrivit, scrie news.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-12

TAGURI: demisie, pnl, florin roman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
13 Iun 2018

milogul asta ar trebui dat afara din partid si nimeni sa nu-l mai primeasca niciunde, auzi la el ce suparare, ca nu au votat -cei sfatuiti de el- pentru pensii speciale...Bravo, Turcan, acum trebuie sa scapati complet, de mitocan, e clar ca este un infiltrat al pesedeului, recte a ex-nomenclaturii comuniste si a fostei securitati...
ANONIM
13 Iun 2018

incet incet va pleaca valorile si ramaneti cu babuina si sica labagiul!
@ ANONIM
13 Iun 2018

DACA SI ASTA E VALOARE....insemna ca ne meritam soarta ....ati uitat ieșirile lui de nebun...schizofrenic..nazist ....??!!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...