2018-11-19 13:35


Demisie în bloc la ALDE Vâlcea. Organizaţia de tineret se alătură PNL

 |  11:54
Demisie în bloc la ALDE Vâlcea. Organizaţia de tineret se alătură PNL

Preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE din Vâlcea, Daniel Cîmpeanu, a anunţat, vineri, că întreaga filială a demisionat din partid şi se va alătura PNL, în condiţiile în care listele pentru parlamentare sunt formate din "traseişti".

„Decizia plecării dintr-un partid – mai ales unul la construcţia căruia ai contribuit - nu e niciodată simplă. Niciunul dintre noi, tinerii din organizaţia Vâlcea, nu şi-ar fi dorit să fie nevoit să părăsească ALDE, un partid de care ne leagă eforturi personale şi sute de ore de muncă voluntară, precum şi unele bucurii. Cu toate acestea, am întregul sprijin al organizaţiei pe are o conduc atunci când afirm că demisia noastră, în bloc, este consecinţa directă a dezinteresului pe care conducerea partidului l-a manifestat faţă de tineri", a precizat preşedintele filialei de tineret ALDE, Daniel Cîmpeanu.

Acesta a mai spus că tinerii nu au niciun cuvânt de spus în organizaţie, proiectele lor nefiind folosite de către liderii judeţeni.

"Acestea sunt motivele pentru care, împreună cu toţi colegii mei din organizaţia de tineret ALDE Vâlcea, am luat decizia de a părăsi acest partid. Ca o previziune personală, am convingerea că, în viitorul apropiat, singurii tineri rămaşi în ALDE vor fi cei care, prin diferite legături mai puţin ştiute, sunt conectaţi direct la preşedintele filialei vâlcene", a completat Daniel Cîmpeanu.

Acesta a anunţat că întreaga filială va merge la PNL.

"Pentru orice om cu principii şi logică, modul în care PNL a decis să promoveze nu doar tineri, dar şi reputaţi specialişti care nu au mai făcut politică anterior, e mai mult decât relevant. Mulţi tineri bine pregătiţi, mulţi profesionişti din mediul academic sau din societatea civilă şi, foarte important, niciun om cu probleme penale, aceasta este descrierea corectă a listelor PNL, complet diferite de oferta electorală a ALDE", a subliniat fostul lider ALDE Vâlcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-18

TAGURI: demisie, bloc, alde, valcea, organizatie, tineret, alatura, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FORTZA ALDE
18 Noi 2016

MUICAAAA! Ce pierdere insurmontabila si ce cstig colosal......
Random imageUltimele stiri


loading...