2019-02-17 18:40


DEMITERE de ultimă oră în Guvern. Ce instituție cheie rămâne fără șef

 |  16:31
DEMITERE de ultimă oră în Guvern. Ce instituție cheie rămâne fără șef

Coordonatorul departamentului care organizează Centenarul, Paul Cotîrleţ, a fost revocat de ministrul Culturii.

Decizia a fost luată după întâlnirea de ieri cu premierul pe tema pregătirii Centenarului Marii Uniri. Oficialul de la Cultură, George Ivaşcu, i-a reproşat fostului coordonator al departamentului lipsa unui concept unitar şi a unor obiective coerente.

Pe lângă acestea, au existat şi probleme legate de diverse acte. Practic, i se reproşează că proiectele nu s-au bazat pe fişe tehnice ori documente, potrivit procedurilor.

Acum, întregul departament a fost reorganizat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-07

TAGURI: guvern, demitere, paul cotirlet, departament centenar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OLIVIA
10 Mar 2018

BINE ATI VENIT IN LUMEA ILLUMINATI CLUBUL INFLUENTEI FAMOASE, STAR ... este cea mai veche si cea mai mare fraternitate din lume formata din 4 milioane de membri ... Suntem o familie sub un tata care este Fiinta Suprema. .. Aici credem că ne-am născut în paradis și că nici un membru nu ar trebui să lupte în această lume .... Dacă viața ta nu merge așa cum o dorești și ai vrea să o schimbe, aderați la Illuminați astăzi pentru a obține 100.000 de dolari la fiecare zi $ 3.000.000,00 de binecuvantare pentru calitatea de membru și de aderare la ceea ce îți place să faci cel mai bine .... Online de inițiere imediată Înscrierea membrilor noi este acum deschisă online acum! .... Dacă sunteți interesat Email: agentpatrick5@gmail.com OrWhatsApp himOn +2348055329159 Notează membru serios Aplicați .... Vă rugăm să vă asigurați că v-ați hotărât înainte de a răspunde la acest e-mail.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...