2016-10-21 12:13

POLITICA


Dependenţa de internet, similară cu cea de cocaină sau alcool

 |  17:55
Dependenţa de internet, similară cu cea de cocaină sau alcool

O echipă de experţi chinezi care a monitorizat activitatea cerebrală a 17 tineri dependenţi de internet a concluzionat că această activitate modifică funcţiile creierului, relatează BBC.

Cercetătorii au precizat că modificările pe care le suferă reţeaua de neuroni din creier a dependenţilor de internet sunt similare cu acelea provocate de dependenţa de alcool, cocaină sau canabis.

Potrivit unui studiu publicat de „The Independent”, circa 5-10% dintre utilizatorii de internet pot fi încadraţi în categoria dependenţilor cronici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: dependenta internet, cocaina internet, activitate cerebrala, influenta internet creier, dependenta alcoolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O treime din utilizatorii de Internet au căzut victimă unei escrocherii Un utilizator din cinci consideră că este amenințat în mediul online, iar unul din trei a... 05 Oct 2016 | (0)
Durata căscatului, direct legată de mărimea creierului Un studiu efectuat pe un eșantion de 29 de specii a evidențiat o legătură între durata... 11 Oct 2016 | (0)