2018-12-19 07:37


Deputat milionar pesedist: Trădare! Demisia lui Ponta a evitat ruperea României în trei!

 |  13:33
Deputat milionar pesedist: Trădare! Demisia lui Ponta a evitat ruperea României în trei!

Deputatul PSD Ninel Peia, Șef al delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei (APM), doctorand în anul III la Academia Natională de Informaţii „Mihai Viteazul”, milionar în euro, acuză un complot de destrămare a României, în cele trei entități statale existente înainte de cele două Uniri: Țara Românească, Transilvania și Moldova. Transilvania ar fi revenit Ungariei, Moldova s-ar fi alipit Basarabiei și împreună ar fi reintrat sub dominația Moscovei, iar Țara Românească ar fi primit „ajutor masiv american”. Toate acestea, și multe altele, au fost ținta protestelor generate de tragedia din clubul Colectiv. Și numai Victor Ponta, cu a sa demisie, a preîntâmpinat dezastrul...

Înainte de a reproduce întreaga „operă de artă scenaristică” a lui Peia, postată acum trei zile, pe blogul său, iată un mic portret al deputatului de Ilfov: Este unul dintre cei mai bogați parlamentari români, cu o avere uriașă, cumulată între anii 2005 – 2008. Conform dcnews.ro, Înainte de a deveni parlamentar, Peia a fost șef al Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Ilfov, în perioada iunie 2009 – decembrie 2012. În această calitate, a supervizat activitatea unor firme ce aveau ca obiect de activitate colectarea, decontaminarea, reciclarea sau distrugerea deșeurilor periculoase.

În firme a fost asociat fratele său, Daniel Peia. Firmele respective au plasat mii de tone de deșeuri periculoase, colectate de la mari producători, pe terenuri din București, Ilfov, Ialomița. Asociații lui Daniel Peia au fost arestați, în 2010. Fratele deputatului a fost audiat în calitate de martor. Ninel Peia nu a fost cercetat pentru autorizarea firmelor respective. Arestații au fost eliberați după câteva luni. O mare parte a deșeurilor toxice a rămas la locul lor.

Iată și mesajul lui Ninel Peia:

„Dragi români, pericolul este departe de a fi trecut

Dragii mei, cu toţii vă aduceţi aminte de noaptea în care Piaţa Universităţii a fost ocupată de circa 30.000 de români care, sub emoţia creată de incendiul criminal (pentru că, fără doar şi poate, acolo a fost vorba despre o mână criminală şi nu un accident nenorocit) cereau, sufocaţi de lacrimi, schimbări majore în conducerea şi instituţiile Ţării.

Ei bine, dragi români, acolo, numai gestul unui om politic şi un noroc incredibil a făcut ca România să scape de un plan diabolic: spargerea Ţării în trei Republici. Planul, croit de minţi machiavelice (am ceva informaţii care spun că el a fost conceput în laboratoarele unei Universităţi de la Budapesta, ceea ce nu mai miră pe nici un român de bună credinţă), totul trebuia să plece de la această mare manifestaţie “civică şi spontană”. Nu neg buna credinţă a majorităţii celor prezenţi în Piaţă, ci spun că foarte mulţi au fost manipulaţi şi pregătiţi subliminal pentru un fel de revoluţie, sau mai bine zis o contra-revoluţie dacă stabilim că în ’89 a fost Revoluţie.

Pe scurt, în acea noapte, indivizi infiltraţi printre manifestanţi (s-au notat cazuri de cetăţeni germani, lucru nou pentru mişcările de stradă din România), bazându-se pe forţa degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului şi, mare atenţie, a Parlamentului României (păzit în aceea noapte de doar 9 jandarmi). Voi forţa un pic nota şi voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de către Hitler, în 1933. Lăsând la o parte condiţiile istorice şi adaptându-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului României este similar cu a pune capăt democraţiei în România. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiată de acest plan care, spre binele nostru, a eşuat. De aici încolo, disoluţia României nu mai era decât un joc de şah făcut, cică, cu masiv sprijin popular.

Repet, ţinta finală pentru acea noapte era Parlamentul României. Nici Jandarmeria nu ar fi putut face faţă celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata în strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din stradă. Practic, aveau o ţintă foarte uşoară. Infiltraţii, pregătiţi pentru astfel de acţiuni, ar fi dus la bun sfârşit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes.

Dar ce ar fi urmat după aceasta? Ei bine, aici intervin “prietenii noştri” care nu ne doresc nimic bine pe lume.

La Cluj, era şi încă este pregătit un “grup de intelectuali, politicieni şi oameni de afaceri” care ar fi dat, în aceeaşi noapte, cu mare sârg, o declaraţie de independenţă a Ardealului şi ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă.

La Iaşi, se afla, şi încă există,un grup similar care ar fi declarat independenţa Moldovei, o Republică Moldova care ar fi urmat să se alipească, într-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% în sfera de influenţă a Moscovei.

Ţara Românească, lipsită de voinţă politică internă nu avea cum să se mai opună acestor mişcări “istorice” ar fi primit ajutor masiv american şi cu speranţa ca scutul de la Deveselu să fie funcţional şi foarte eficient. Bucureştii, cu Ţara ciumpăvită, rămâneau singurul stâlp democratic din fosta biată Românie!

Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibilă printr-un singur gest, un gest responsabil, care a înlăturat distrugerea Parlamentului şi dezmembrarea definitivă a Ţării. Dragi români, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap întreaga şi veninoasa urzeală. Demisia lui Ponta a scăzut aproape instantaneu motivaţiile celor aflaţi în stradă şi aproape că a anihilat specularea ticăloasă a emoţiilor stârnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanţi, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat în faţa Parlamentului, fără tragerea de inimă de a vandaliza ceva.

Infiltraţii n-au avut de ales şi au plecat spre vizuinele lor.

Evident, Ponta a fost informat despre acest incredibil plan de disoluţie a Ţării de ofiţerii patrioţi, fideli Tricolorului. Şi, prin acest articol, doresc să aduc un omagiu profesionalismului şi dăruirii acestor oameni, eroi neştiuţi, care îşi riscă zilnic viaţa pentru Neam şi Ţară.

Încă odată, prietenia Putin–Merkel şi planurile lor pentru Europa de Est au fost dezamorsate datorită curajoşilor noştri ofiţeri din serviciile secrete.

Din nefericire, mii de minţi luminate româneşti, scolite pe bani străini, bursieri să le zicem, sunt şi vor fi gata să îşi asculte noii stăpâni în detrimentul Ţării, ai părinţilor şi strămoşilor lor.

Deşi lipsit de un Executiv legitim, Parlamentul României există, deci democraţia are şansa ei şi, mult mai important, România rămâne aici, ca un ghimpe în coasta duşmanilor ei.

Ninel PEIA

Deputat PSD Ilfov

Doctorand anul III – Academia Natională de Informaţii “Mihai Viteazul”

www.ninelpeia.ro

P.S.: În mod firesc, după natura informaţiilor pe care le conţine acest articol, organele de urmărire penală ar trebui să se autosesizeze din oficiu şi să declanşeze o cercetare în rem pentru Înaltă Trădare. Ei, şi atunci, eu cred că vor apare şi dovezile pe care îmi susţin cele de mai sus. Repet, nu este vorba despre nici o teorie a conspiraţiei. Din nefericire, avem de a face cu un pericol real, care nu a fost încă îndepărtat”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: ninel peia, deputat psd, demisie ponta, tradare, #colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUDĂ (PRINCIPE OT POULLA)
28 Noi 2015

CORECT! TRĂIASCĂ DINASTIA!
ANONIM
28 Noi 2015

TREBUIE REINTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA BANDITILOR PENTRU A SALVA O NATIUNE (CEA A ROAMANILOR).
VAX ALBINA!
28 Noi 2015

În primul rând, de ceea ce spui TU, boule...se face vorbire de 3 ani pe net (dacă nu știai...). În al doilea rând , mă distrează P.S.-ul cum că organilii ar trebui să se AUTOSESIZEZE-:)))) Dar când s-au autosesizat ele, organele?! Doar când e mortu pe masă...el fiind ÎN FAPT vinovatul, nu?! Iar organele, atâta timp cât sunt/au fost/ vor fi subordonate politic, vor juca cum li se cântă la drâmbă!
P.S.(SîC!)
28 Noi 2015

România este fentată, faultată, pedepsită ASPRU și PERPETUU arătându-i-se când cartonașul galben, câ nd cel roșu...DOAR pt.”vina” de-a exista, ființa! Cine-i arată cartonașul, sau pisica? Cozile de topor de pe la noi care-au intrat politică din distracție, pentru combinații (adică inginerii financiare), și pentru FURT!
MAI VB DE îNALTă TRăDARE...
28 Noi 2015

PRIMII care-au trădat și s-au transformat rapid în ASASINI ECONOMICO-POLITICI în toată regula, sunt toți cei din 90 încoa! Știi cum: încă de la începuturi - prin H.G-urile, Legile-alea secretizate, clasificate...prima fiind secretizată chiar de omul fără gât (era să zic, și fără cap!)- Petre Roman, apoi târziu, după 25 de ani, prin scremutul Cod Penal care este atât de lax, atât de permisiv cu MARII INFRACTORI, încât ies parcă mai victorioși și cu teșchereaua plină, neatinsă! D-aia nici nu-s arestați CA LA CARTE GUSTERII ĂȘTIA, fiindcă ei au scuza în fața celor care i-au pus s-o facă și îi și judecă...că au fost de fapt MÂNA care-a scos castanele din foc, puse-apoi în mâinile noastre care ne-au ARS pe suflet și ne-au scos din minți cam vreo 3 generații!
MAI BINE SPUNE
28 Noi 2015

cum de-ai scăpat tu și cu frac-tu de urmăririle ”penale” datorate deșeurilor radioctive străine care zac în pământul (solul ) românesc și cum te-ai îmbogățit, poți? Io zic că da, dar nu vrei....că n-oi fi prost -:)
P.P.S.
28 Noi 2015

La câte servicii secrete are Ro (vro șapte...), ar fi fost CULMEA PROSTIEI și-a INCOMPETENȚEI să nu realizeze ce ni se pregătește...cu toate că, cu ele 7 cu tot...Ro.este îmbucătățită, roasă pân' la os, dezbrăcată de sursele ei naturale, pauperizată, îmbătrânită, devalizată...PARADOXAL, nu?!
ADEVăRUL E Că
29 Noi 2015

jocul DEJA este început...SE DĂ ȘAH MAT LA UMANITATE și voi, toți politicienii,din toate timpurile și din toate țările...ați făcut/faceți PARTE din această mârșăvie pusă la cale, GLOBAL! Dacă până acum, se părea că totul este o prostie, un produs al unora cu imaginație bolnavă și bogată care n-au ce face, decât să plăsmuiască teoria conspirației, iată că lucrurile sunt făcute LA ARĂTARE:https://www.youtube.com/watch?v=YIGBD-n6n5o AnonActivity Romania - deschideti ochii si ciuluiti urechile. Sah mat la umanitate Timp de milenii acesta a fost caminul nostru (arata din satelit, Pamantul); dar ce-a fost pentru noi casa, in curand se va transforma in puscaria noastra. O elita criminala formata din mari bancheri si mega-corporatii, guverneaza lumea din umbra! Si sunt la un pas de a-si realiza visele cele mai ascunse.
INTR-UN ANUMIT MOMENT
29 Noi 2015

al colapsului economic se initiaza doua strategii economice: 1.Criza sanitara! Pentru a consolida controlul masiv asupra maselor de oameni, vor provoca a) o epidemie mondiala in urma careia, mediile de comunicatie (mass-media) vor exagera situatia pentru a genera starea de panica (parca déjà a aparut – din laboratoarele tembelilor - o epidemie din care se moare groaznic, in 48h); b) SE VOR INTERZICE MANIFESTATIILE PUBLICE sub pretextul ca duc la raspandirea bolii, epidemiei (sic!:) c) Alt avantaj va fi acela ca, prin aceasta epidemie se vor anihila silentios, dizidentii politici! d) pentru a beneficia de ajutor medical efficient si ‘la timp’ pentru o asa epidemie, autoritatile vor promova ca sigur…si singurul mijloc de a controla si stopa epidemia, purtarea CIP-lui implantat sub piele (pe antebrat, la frunte sau pe mana) care va monitoriza fiecare cetatean, pentru a depista alte noi focare de infectie (?!); Acest CIP va fi folosit pentru a reuni toate datele posesorului – profilul fizic si psihologic, cat si banii acestuia, fiindca banii fizici vor disparea considerandu-se ca acestia sunt ne-igienici, incomozi si lipsiti de siguranta (la furt);
2. ‘IMPORTANTA’ CIP-LUI;
29 Noi 2015

In mintea cetateanului se vor implanta asemenea idei: 1. CIP = BANI; 2. CIP = MEDICAMENTE si asistenta sanitara; Fara CIP = moarte! Combinate cu CIP-ul, internetul si sistemul de monitorizare, vor fi BAZA controlului masiv! Problema este ca informatia se inmagazineaza in locuri straine, indepartate de cetatean pentru a detine controlul total al retelei. INTERNETUL combinat cu CIPUL = BIG BROTHER!
FAZA A 3-A:
29 Noi 2015

Pacea! Razboiul se va termina cand liderii (controlati de elita) se vor prezenta ca salvatorii spirituali ai lumii si vor pactiza o ‘pace fundamentala’ intre toate celelalte natiuni. Supravietuitorii – epuizati si supusi – vor accepta Guvernul Unic Mondial controlat de elita (intocabila si semi-‘divina’). Stapanii lumii au acum la cheremul lor masele de sclavi controlati cu ajutorul tehnologiei avansate, care nu se vor mai impotrivi NICIODATA!
EPILOG!
29 Noi 2015

Te-au facut sa crezi ca esti un fir de nisip nesimnificativ, o simpla furnica in imensul furnicar omenesc, ca nu te poti apara, ca nu ai dreptul de a judeca, ca nu ai voie sa spui ce gandesti, ca nu ai nicio valoare…te-au facut sa crezi ca nu poti sa duci o viata fericita, sa ai ce lasa in urma…doar sa cumperi din magazinele lor! Cu trecerea prin viata ta, sa nu poti lasa o urma, ca Universului nu-i pasa de tine, de ce ti se intampla…ca nu esti decat o statistica, un numar simplu de sters (de pe ecran); dar nu este adevarat! Sa nu ai nicio indoiala – traiesti cele mai importante momente din viata ta: tu decizi daca esti doar un simplu miel dus la Abator sau te aflii intre oamenii care au luptat pana la ultima suflare la eliberarea din sclavie a omenirii. A sosit momentul sa demonstrezi valoarea si curajul tau!
Random imageUltimele stiri


loading...