2019-01-17 13:11


Deputat PNL: Amendamentul privind pragul de 30% din Codul Silvic îmi aparţine mie

 |  08:24
Deputat PNL: Amendamentul privind pragul de 30% din Codul Silvic îmi aparţine mie

Deputatul PNL de Bistrița, Stelian Dolha a declarat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că amendamentul privind pragul de 30% care se dorește a fi prevăzut în Codul Silvic îi aparţine lui, şi nu premierului Victor Ponta.

”Pragul ăsta de 30% și pe care PSD-ul îl susține că îi cam aparține e o minciună. Acest amendament îmi aparține mie, un liberal. Ședința din iunie 2014 e dovada. Vă spun că atunci Codul Silvic a venit cu un prag de 40%, ori eu Stelian Dolha, am făcut propunerea pentru 30%, și a fost votat în unanimitate de colegii mei. Am cerut părerea Consiliului Concurenței la vremea respectivă și le-am cerut să vină cu date despre ce se întâmplă în alte țări. Nu au făcut acest lucru”, a precizat deputatul Stelian Dolha.

Consiliul Concurenței a intervenit în momentul în care Codul Silvic a ajuns la Cotroceni, susține Stelian Dolha.

”Nu se poate să nu vină în comisii. Ține de fișa postului, e de datoria lor. Nu există o comuncare între Comisia de Agricultură și Consiliul Concurenței și asta este foarte grav”, a completat deputatul PNL.

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri seara, că Guvernul susține ca forma Codului Silvic să prevadă acea limitare de 30%. Referitor la amenințările firmei Holzindustrie privind concedierile angajaților, premierul susţine că acestea nu sunt de interes.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: deputat, pnl, amendament, prag, 30%, codul, silvic, apartine, nu, premier, victor, ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...