2018-12-19 13:44


Deputat PNL: Noul premier va trebui să poată asigura siguranţa cetăţenilor

 |  15:29
Deputat PNL: Noul premier va trebui să poată asigura siguranţa cetăţenilor

Deputatul PNL Cezar Preda a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că „siguranța cetățeanului este cuvântul-cheie care a scos oamenii în stradă'. În opinia liberalului, 'noul premier al României va trebui să fie capabil să asigure siguranța cetățenilor acestei țări”.

'Manifestațiile de stradă au arătat că românii vor să se simtă siguri, fie că sunt în casele lor și nu li se prăbușesc la cutremur, fie că sunt la școală, fie că sunt la cinematografe, în cluburi sau restaurante, fie că se mișcă sau se plimbă pe jos în orașele sau în satele lor și nu li se întâmplă nimic, fie că sunt cu mașina sau pe trama stradală și nu au gropi în care să intre și să-și piardă viața sau să se rănească', a precizat Cezar Preda.

Deputatul a ţinut să precizeze că 'PNL are resurse capabile să guverneze', dar 'este nevoie de alegeri anticipate'.

'Este nevoie de alegeri anticipate; asta cere strada, asta putem face, legal, constituțional (...) Deja am văzut că domnii Dragnea și Tăriceanu refuză, nu-i nici o problemă, vrem să facem alegeri anticipate, vom insista pe acest lucru. În acest context cred că va acționa și președintele Iohannis', a susţinut Cezar Preda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: deputat, pnl, nou, premier, trebuie, asigura, siguranta, cetatean
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...