2019-03-25 22:45


Deputat PNL: Solicit ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la Gara din Sibiu

 |  14:46
Deputat PNL: Solicit ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la Gara din Sibiu

Deputatul PNL Raluca Turcan a solicitat ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la Gara din Sibiu pentru a stabili cum este posibil ca sutele de călători ce tranzitează zilnic gara să fie expuşi „la riscuri iminente”.

„Autoritățile române așteaptă să se întâmple nenorociri pentru a interveni în apărarea siguranței călătorilor. Aceasta este situația în cazul Gării din Sibiu, unde se derulează lucrări de refacere de aproape patru luni de zile fără a fi oferite căi alternative sigure pentru pasagerii care tranzitează gara. Întregul spațiu a devenit o cursă cu obstacole, o ruletă rusească a supraviețuirii. Călătorii sunt obligaţi să sară în faţa trenurilor pentru a ajunge pe un peron sau altul. CFR este instituția responsabilă de asigurarea confortului şi siguranţei fiecărui călător sau angajat. În realitate, în Gara din Sibiu, călătorii nu au variantă de siguranță. Aceștia sunt obligaţi să traverseze calea ferată cu bagaje şi copii în braţe. Singurul traseu pus la dispoziție de către administrație este cel mai nesigur și cel mai dificil de parcurs. Acestea nu par însă să conteze pentru că "încă nu s-a întâmplat nimic rău", din perspectiva autorităților”, a precizat Raluca Turcan, într-un comunicat de presă.

Vicepreşedintele PNL a solicitat ministrului Transporturilor să trimită Corpul de Control la Gara din Sibiu.

„Solicit Ministrului Transporturilor să trimită corpul de control la Gara din Sibiu pentru a stabili cum este posibil ca sutele de călători ce tranzitează zilnic gara să fie expuşi la riscuri iminente, fără ca nimeni să ia măsuri. Solicit să se întâmple lucrul acesta până nu e prea târziu! Cer, de asemenea, conducerii CFR să explice de ce o problemă semnalată încă din luna noiembrie de către călători şi de către autorităţile locale este în continuare nesoluționată. Solicit managementului CFR să ofere măsuri temporare, pe timpul lucrărilor, pentru a preveni o serie de accidente grave ce se pot întampla în gara din Sibiu”, a subliniat deputatul PNL Raluca Turcan. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-23

TAGURI: deputt, pnl, solicita, ministru, transporturi, trimite, corp, control, gara, sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SUFLATOAREA
23 Feb 2016

Gara este un focar de infectie . Mizerie , beti de la barul din gara , pereti rosi , traversare mortala , mafia din gara si taxiuri , curve , pesti , bisnitari , hoti , etc . Blocuri fantoma in fata geri , pe terenul mafiei .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...