2018-12-19 09:41


Deputat PSD: Legea antifumat trebuie regândită

 |  13:54
Deputat PSD: Legea antifumat trebuie regândită

Deputatul PSD Mădălin Voicu a afirmat, miercuri, că legea antifumat, scoasă de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, ar trebui regândită, astfel încât cei care fumează să beneficieze de locuri special amenajate pentru a putea să stea „liniştiţi”.

"Asta nu e lege, după părerea mea, sau forma în care a fost ea prezentată. Nu numai că a fost amânată, dar sper să existe oameni care să gândească lucrurile într-un echilibru care să ne dea dreptul și nouă, celor care fumăm, să avem un loc în care să putem avea această pretenție de a fi lăsați să rămânem fumători. De acord că țigara este o chestiune toxică și care într-adevăr dăunează sănătății, dar fiecare își asumă într-o formă de libertinism pe care cred eu că democrația o prevede, să avem sau nu în conștientul sau conștiința noastră dreptul de a face acest exercițiu", a precizat Mădălin Voicu.

Deputatul PSD a mai spus că interzicerea fumatului este o formă de discriminare.

"În condițiile în care eu ca fumător constat că există rigori de-astea discriminatorii sau absurde ar trebui să ne gândim dacă într-adevăr ne preocupă ceea ce înseamnă toxicul în care trăim, să nu mai circule nicio mașină pe combustibil lichid sau solid, să nu mai existe fabrici, să nu mai existe nimic care poluează atmosfera", a completat deputatul PSD Mădălin Voicu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: deputat, psd, lege, antifumat, regandeste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
25 Noi 2015

Mai Madaline,te inteleg ca a-ti aperi etnia care este predominant fumatoare de la femeie la barbati ,iuti si plini de fumuri,dar la sanatatea neamului nu te gindesti!? Ca aesti fumatori romi mai pina ieri dar si azi a-ti sufla rotocolul de fum si flegma in nas in semn de superioritate,de regula in spatii publice! Iara poluarea acestor spatii se face si punind in pericol de incendii acele locale! Noroc cu pretul ridicat al tigarilor ce a dus la scaderea drastica a fumatorilor! Asa ca si de respingi legea,pot altii sa faca altceva ca sa nu mai fumati oriunde! Fiti mai saritori si pentru sanatatea lumii !
HAZNAUA URBEI
26 Noi 2015

Are si el un ciubuc la smenaria asta
Random imageUltimele stiri


loading...