2018-12-13 10:38


Deputat UDMR: Demisia lui Victor Ponta, cea mai bună decizie

 |  11:51
Deputat UDMR: Demisia lui Victor Ponta, cea mai bună decizie

Deputatul UDMR Korodi Attila a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta a luat cea mai bună decizie atunci când a decis să-și depună mandatul. Acesta a ţinut să precizeze că, în caz contrar, situaţia care s-a manfestat pe stradă putea crea conflicte majore care ar fi dăunat României.

'Eu cred că Ponta a luat cea mai bună decizie și a luat această decizie, probabil, în contrapartidă cu vicepremierul Oprea. Deci, decizia este bună și este binevenită, pentru că, altfel, situația care, pe stradă, s-a manifestat foarte clar și a fost un punct de vedere onest al societății românești, putea crea conflicte majore care dăuna României. Ponta a luat o decizie bună', a precizat Korodi Attila, potrivit Agerpres.

Deputatul a mai spus că UDMR ar trebui să fie, în perioada următoare, în dialog cu toate forțele politice, dar 'nu să ia orice decizie'.

'În primul rând, în perioada următoare, UDMR ar trebui să fie în dialog cu toate forțele politice, dar asta nu înseamnă că trebuie să ia orice decizie. Oricum, vom avea Consiliul Reprezentanților Unionali sâmbătă, care se focalizează pe viitoarele alegeri locale și acela va fi un moment care va fi utilizat, sunt convins, și pentru un dialog politic intern. Dar, acum, cheia situației este la președintele Iohannis, cum reușește să aducă la dialog forțele politice, pentru că România nu trebuie lăsată fără o guvernare. Din punctul meu de vedere, ca parlamentar UDMR, Uniunea nu trebuie să facă altceva decât să fie în dialog politic și să sperăm că cineva va găsi cheia pentru stabilitate, pentru că va fi destul de complicat a găsi o majoritate politică în Parlament', a afirmat deputatul Korodi Attila.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04
Citeste si:
Dragnea: Piedone a adoptat politica struţului. Câţi lideri europeni trebuie să demisioneze ca să-şi depună mandatul?
UPDATE. Premierul Victor Ponta DEMISIONEAZĂ de la conducerea Guvernului

TAGURI: deputat, udmr, demisie, victor ponta, buna, decizie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...