2019-05-25 13:08


Deputatul - ”MITRALIERĂ” aruncă BOMBA: ”Probabil vom sesiza CCR!”

 |  22:39
Deputatul - ”MITRALIERĂ” aruncă BOMBA: ”Probabil vom sesiza CCR!”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat marți seară, la B1TV, că probabil mâine va fi sesizată Curtea Constituțională cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a semna decretele de vacantare a trei funcții de miniștri după demisiile titularilor și l-a catalogat pe șeful statului ca fiind un „habarnist total”.

„Iohannis e un habarnist total, nu are habar de Constitutie. Sa nu zica cineva ca vorbesc prostii. Suntem in situatie de vacantare prin demisie. Era obligat sa emita de indata decreterele de vacantare. Inseamna ca a incalcat decizia CCR, se afla intr-un conflict juridic de natura constitutionala. Ce-i facem? Va spun ce-i facem. Sesizam CCR. Probabil ca maine vom face sesizarea”, a spus Rădulescu, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-23

TAGURI: psd, catalin radulescu, ccr, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
23 Apr 2019

de aia s-a prabusit sistemul bolsevic pentru ca era mobilat numai cu prosti si curve..precum acest "mitraliera".tot de aia se va scufunda si Titanicul PROSTILOR adica ciuma rosie PSD-ista...BALDABAC...sobolanii deja au fugit la Ponta..ha ha ha
MAFIA PSD.
24 Apr 2019

Nici un comentariu despre acest kkat parvenit in politica prin votul gunoaielor societatii romanesti. Despre kkati ca '' mitraliera '' se trage doar APA.
MEY GHIță BIN LADEN,
24 Apr 2019

eu m-am convins: niciun șobolan din politică nu va face bâldâbâc decât în cazanul cu smoală după ce hodinesc la 2m sub pământ, și NICI PUȘCĂRIE! TOȚI FAC PARTE DIN STATUL PARALEL...sunt și-n SERVICII și în MASONERIE și nu pățesc nimic! Justiția e paralizată când e vorba de ei! Serviciile le țin de șase și le suflă când s-o tulească peste hotare, șamd....ce-i așa greu de priceput! Tu, încerci să mai dai speranțe oamenilor, ceea ce-i greșit! Tâmpitul de RAreș Bogdan este de acord cu venirea peste noi a juma de milion de pakistanezi, Dragnea și alții pupă-n cur yankeii , jidanii și alte neamuri conlocuitoare...iar proștii aruncă numai în Rusia, de parcă nu e plină de oligarhi, de masoni și de oculți, ca și-n SUA! DE FAPT, SE CEARTĂ JIDANII ÎNTRE EI...ĂIA DIN SUA, CU ĂIA DIN RUSIA...ȘI AMÂNDOUĂ TABERE, CU ĂIA DIN IERUSALIM.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
24 Apr 2019

@MEY GHIță BIN LADEN...depinde de ce se va vota la urmatoaele alegeri,daca pica aceasta ciuma rosie pSD-ALDE se va termina cu mafiotii
Random imageUltimele stiri


STARBAG