2019-01-17 14:07


Deputatul - ”mitralieră” ia la rost PROTESTATARII: ”Habar n-au, sunt puși de sistem”

 |  19:46
Deputatul - ”mitralieră” ia la rost PROTESTATARII: ”Habar n-au, sunt puși de sistem”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că protestatarii se împart în două categorii - oameni care habar n-au de ce protestează şi oameni care sigur sunt puşi de sistemul care a creat toată această nebunie în România. Deputatul acuză Inspecţia Judiciară că a făcut „un aranjament” cu CSM „prin care nimeni nu trebuia să scoată ochii la nimeni”.

„Protestele pot să fie de două feluri - oameni care habar n-au de ce protestează şi, dacă îi veţi întreba pe mulţi dintre ei, cred că habar n-au şi oameni care sigur sunt puşi de sistemul care a creat toată această nebunie în România ca să protesteze, deci e foarte simplu”, a afirmat Rădulescu.

El mai spune că protestatarii ar trebui întrebaţi dacă îşi „doresc ca cineva din familia lor să ajungă în puşcărie nevinovat?”. „Dacă da, înseamnă că suntem într-o ţară în care nu mai există nici stat de drept, nici democraţie, nici nimic. (...) Dar dacă un protestatar este întrebat dacă îşi doreşte ca un om nevinovat din România să ajungă în puşcărie (...), înseamnă că trăim într-o ţară nebună care nu mai este stat de drept”, a adăugat deputatul PSD.

„Şi am înţeles şi am văzut în luările de cuvânt cam ale tuturor, inclusiv ale preşedintelui României, că nuanţează spunând - da, domnule, cei care sunt vinovaţi trebuie să răspundă (...) Şi cine trebuia să-i dea pe cei care au greşit pe mâna justiţiei? Trebuia să o facă procurorul general şi doamna procuror Kovesi, pentru că sunt manageri ai acestor instituţii. Dacă cineva a greşit trebuie să-i defere instanţelor judecătoreşti”, afirmă el.

Deputatul PSD mai explică şi că Inspecţia Judiciară nu şi-a făcut treaba, afirmând că aceasta a făcut un aranjament cu CSM „prin care nimeni nu trebuia să scoată ochii la nimeni”.

„Nu a făcut nimic Inspecţia Judiciară. De abia în ultimul an s-a mişcat un pic, dar până în aceste zile nimeni n-a făcut nimic, acolo a fost un aranjament între CSM, Inspecţie Judiciară, prin care nimeni nu trebuia să scoată ochii la nimeni”, a mai spus deputatul PSD .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-26

TAGURI: psd, deputat, mitraliera, catalin radulescu, protestatari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORUL PENALILOR IN ACTIUNE
26 Feb 2018

sigur ca da,in capul acestui individ cea mai buna justitie e aia facuta cu mitralierele,toata lumea trebuie sa se sperie de el,inclusiv magistratii,CSM-ul.......cum sa nu....si marmotele in Elvetia impachetau ciocolate
”SISTEMUL” SAU O PARTE A L
26 Feb 2018

n-ar fi avut nicio putere asupra protestatarilor dacă VOI AȚI FI FOST O.K.! Dintre ei, lăsând ignoranța, manipularea unora dintre ei care se comportă ca niște MIMI ori ”cumpărarea” unora dintre ei, MULȚI au ieșit și ies crezând că astfel, vor determina o schimbare pe care o așteaptă ca pe AER...atât de insuportabilă a ajuns ”trăitul” în România....dar voi sunteți și rămâneți INCONȘTIENȚII NAȚIEI, FĂRĂ A VĂ IDENTIFICĂ CU EA, CU DURERILE ȘI NĂDUFUL EI...SUNTEȚI MAI RĂU CA CEAUȘEȘTII! Nu-i NIMIC! Vă va veni și vouă rândul....nimic nu rămâne NE-PLĂTIT!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Feb 2018

ceea ce vedem in imagine ce reprezinta 1-Bomba cu ceas.....2-Ceas cu Bomba.....3-retardat cu ceas si mitraliera>>>>>>va rugam votati pentru concursul "VREI SA FIi MILiARDAR"
ANONIM
26 Feb 2018

UN NEBUN LASAT LIBER ASTA FACE CA EL............
Random imageUltimele stiri

loading...