2018-10-22 13:23


Deputatul PNL Ioan Oltean află dacă va fi arestat preventiv

 |  11:02
Deputatul PNL Ioan Oltean află dacă va fi arestat preventiv

Deputatul PNL Ioan Oltean află vineri dacă va fi arestat preventiv, dacă va fi plasat în arest la domiciliu sau dacă rămâne sub control judiciar, în dosarul în care procurorii DNA îl acuză că a intervenit la ANRP şi a primit mită 600.000 euro de la Mihai Rotaru.

Instanţa supremă judecă, vineri, contestaţia formulată de procurorii DNA după decizia de cercetare sub control judiciar a lui Ioan Oltean.

Şedinţa de judecată a început la ora 9.00, deputatul Ioan Oltean urmând să deo o declaraţie în faţa instanţei, transmite Mediafax.

Când se va termina şedinţa de judecată, ÎCCJ va decide definitiv dacă Ioan Oltean va fi arestat preventiv, va fi plasat în arest la domiciliu sau va fi cercetat în continuare sub control judiciar.

Deputaţii au avizat, în 9 decembrie, solicitarea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a lui Ioan Oltean, acuzat de corupţie în dosarul despăgubirilor ANRP.

Anchetatorii îl acuză pe Ioan Oltean că a primit 600.000 de euro de la Mihai Rotaru, acţionar la CS Universitatea Craiova, în incinta unei parohii, pentru a interveni în favoarea omului de afaceri la ANRP.

Potrivit DNA, deputatul ar fi intervenit la fosta şefă a ANRP Crinuţa Dumitrean, astfel că Mihai Rotaru a obţinut o despăgubire de aproape 109 milioane de lei pentru un teren care a fost supraevaluat cu peste 87 de milioane de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-18

TAGURI: deputat, pnl, oan oltean, afla, este, arestat, preventiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHALERA
18 Dec 2015

Numai atit ? la faptele grave si umeri craci , pe biroul de la ANPR cu curva , iar cetateni stateau la audiente disperati , in zadar . Un tigan borit .
Random imageUltimele stiri


loading...