2019-01-24 10:47


Deputatul PSD Mihai Sturzu: USL va rezista

 |  20:41
Deputatul PSD Mihai Sturzu: USL va rezista

Deputatul PSD Mihai Sturzu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că USL nu se rupe, chiar dacă lucrurile nu sunt perfecte şi vor exista mereu puncte divergente pe anumite subiecte.

 “Au existat mereu atacuri la adresa USL exact pe această rupere. (...) Evident că lucrurile nu sunt perfecte şi nici un sistem nu este perfect. Evident că vor exista mereu puncte divergente pe anumite subiecte, dar asta nu înseamnă că USL nu va exista. Ne-am asumat un proiect politic greu, dar cu acest proiect politic uitaţi că mergem mai departe”, a declarat social-democratul, citat de Agerpres. El a amintit: “Au existat atacuri că USL nu va trece prin campania din iunie anul trecut, că nu va trece peste parlamentare, că USL se va rupe după ce vom intra la guvernare. USL-ul nu se rupe”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-07
Citeste si:
Mihai Sturzu vrea ca practica studenţească să fie socotită experienţă profesională

TAGURI: USL, rezista, Sturzu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
08 Iul 2013

DACA SI MASCARICIUL ASTA A AJUNS IN SENAT ATUNCI CHIAR CA NE MERITAM SOARTA, ACEST INDIVID PACALEA LUMEA LA CONCERTE, EL MIMA ATUNCI CIND SE SCREMEA PE SCENA DAR N SCHIMB LUA O GRAMADA DE BANI DE LA TOTI FRAERII PRIMARI, O NULITATE FCUTA PESTE NOAPTE"senator" avem o politica de doi lei cu multe igodii nule.
Random imageUltimele stiri

loading...