2019-02-16 05:43


UPDATE. Marius Dugulescu, acceptat în PNL

 |  06:55
UPDATE. Marius Dugulescu, acceptat în PNL

UPDATE 10:18 . Marius Cristinel Dugulescu a fost acceptat în PNL, după ce fostul deputat PDL a părăsit, vineri, formaţiunea democrat-liberalilor. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va anunţa oficial, într-o conferinţă de presă, înscrierea acestuia. 

Marius Dugulescu şi-a negociat înscrierea în Partidul Naţional Liberal. Deputatul democrat-liberal de Timiş a fost prezent, miercuri, la sediul central al PNL, Crin Antonescu afirmând că a avut o "discuţie privată" cu acesta.

Dugulescu ar urma să se înscrie în PNL, iar anunţul să fie făcut de Crin Antonescu, vineri, la Timişoara, potrivit unor surse politice. Deputatul PDL se întâlneşte, joi seară, cu mai mulţi colaboratori din colegiul său electoral pentru a-i informa asupra deciziei sale de a se înscrie în PNL.

Miercuri, după ce avut o "discuţie privată" cu deputatul democrat-liberal, Crin Antonescu a refuzat să facă alte precizări. "Da, a fost o discuţie privată şi nu sunt împuternicit şi nici doritor să prezint conţinutul ei", a recunoscut liderul PNL, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-09-24

TAGURI: Marius_Dugulescu, PNL, PDL, Crin_Antonescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...