2019-03-23 05:19


DEZVĂLUIRILE lui Băsescu: De ce se GRĂBEȘTE Dragnea să aducă AURUL României în țară

 |  16:57
DEZVĂLUIRILE lui Băsescu: De ce se GRĂBEȘTE Dragnea să aducă AURUL României în țară

Fostul preşedinte Traian Băsescu lansează o nouă teorie pe pagina sa de Facebook. Băsescu consideră că Dragnea și Șerban Nicolae se grăbesc pentru că se ”pregătesc să impună prin legi un regim dictatorial şi de teama sancţiunilor vor să aducă rezerva de aur în ţară", referindu-se la iniţiativa legislativă a celor doi lideri PSD.

"Oare se pregăteşte instalarea unei dictaturi? Ultima frământare a lui Dragnea şi a şoferului lui Voicu (senatorul Şerban Nicolae) a devenit rezerva de aur a României, adică aducerea în ţară a celor 60 de tone de aur depozitate în banca Angliei cu scopul de a fi „văzute” de toată lumea, ca un element de credibilitate a ţării. Nu cred că este atât de prost informat încât să nu ştie că pentru investitori şi băncile care ne împrumută expunerea rezervei de aur şi a rezervelor valutare este esenţială pentru credibilitatea României", scrie Băsescu.

Explicaţia sa este ca se pregăteşte instalarea unui regim dictatorial, iar în astfel de cazuri, printre sancţiuni se află şi blocarea resurselor financiare din străinătate.

„Am o singură explicaţie: Daddy, adică Dragnea, şi şoferul lui Voicu, adică Şerban Nicolae ştiu că adesea regimurile dictatoriale sunt sancţionate prin blocarea resurselor financiare ale statului aflate în străinătate, fie că este vorba de aur, conturi în valută sau alte active, prin decizii unilaterale ale statelor democratice până la restabilirea funcţionării statului de drept”, scrie fostu preşedinte, întrebându-se: "Oare se pregăteşte Dragnea, Nicolae şi clica lor să impună prin legi un regim dictatorial în perioada următoare şi de teama sancţiunilor vor să aducă rezerva de aur în ţară?".

Liderul PSD Liviu Dragnea şi senatorul PSD Şerban Nicolae au depus, miercuri, la Senat, pentru dezbatere în regim de urgenţă, un proiect de modificare a Legii privind Statutul Băncii Naţionale a României, prin care stabilesc aducerea în ţară a rezervelor de aur ale BNR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-28

TAGURI: basescu, dragnea, serban nicolae, rezerva de aur, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Feb 2019

Da ,da sigur vor sa aduca rezerva de aur in tara si sa o imparta la oameni da da sigur Vor sa faca un regim dictatorial si impreuna cu Nelu Mexicanu si Dumitrean (oALTA CURVA DE A VOASTRA cu care ati furat statul Roman) sa si imparta intre ei aurul Vai ,vay !Bai paranoia pisat Cred ca ti a ajuns pisatul la neuronul ala pe care il mai aveai bai chioara impotenta SIKTIR JAVRA ORDINARA Sihktir ca provoci scarba !!!
DACICUS
01 Mar 2019

ZDREANTA CHIOARA TU AI 1 MILARD DE EURO CU UDREA SI COCOS IN TOATA LUMEA SANTAJISTULE TRAFICANTULE CATE ARME CARAI LA ARABI PE TIMPUL LUI CEASCA SECURISTULE DERBEDEU CREZI CA SCAPI CU POPOVICIU FUTUTE IN MORTI DE INFRACTOR.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...