2017-01-17 11:20

POLITICA


Diaconescu a scos tarabele în stradă

 |  18:53
Diaconescu a scos tarabele în stradă
Aflat pe val după ce se plimbă zilnic pe la sediul DNA,Dan Diaconescu a trimis oamenii în stradă pentru a strânge semnăturile necesareînfiinţării Partidului Poporului.

Decis să candideze la alegerile prezidenţiale, dar săformeze şi Partidul Poporului, în perspectiva alegerilor locale şi parlamentaredin 2012, patronul OTV a început campania de strângere de semnături. Conformlegii partidelor politice, pentru a se înscrie la tribunal un partid nou arenevoie de cel puţin 25.000 de membri fondatori, domiciliaţi în cel puţin 18 dinjudeţele ţării şi în Capitală, dar nu mai puţin de 700 de persoane pentrufiecare dintre aceste judeţe. Totodată, Dan Diaconescu va trebui aleagă alţidoi membri fondatori, alături de care să depună documentele necesare înscrieriiPartidului Poporului. Patronul OTV a recunoscut că preşedintele Traian Băsescui-a sugerat să folosească acest nume pentru viitorul partid. În Piaţa Suduluidin Capitală, un tânăr cu o şapcă roşie şi-a poziţionat strategic masa îndrumul pe care oamenii îl parcurg de la metrou către RATB. „Partidu Poporului -semnături”, scrie pe o foaie albă de hârtie. „Ne înscriem în partidul domnuluiDiaconescu că poate ne dă ceva”, ne-a explicat o doamnă rubensiană motivulpentru care a decis să semneze pe lista care i-a fost pusă în faţă. De pesite-ul OTV cei interesaţi pot descărca formulare de înscriere în noul partid,ele urmând să fie trimise la o adresă precizată. „Voi da oamenilor, prinaplicare legii Cojocaru pentru care am strâns un milion de semnături, câte20.000 de euro, voi mări pensiile şi salariile şi voi face din România unparadis. Un paradis fiscal, care va dubla PIB-ul ţării. Voi cere ca proceselesă nu dureze mai mult de 60 de zile şi voi pleda pentru eliberarea pe cauţiune”,şi-a prezentat succint platforma electorală Dan Diaconescu în faţa sediuluiDNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638936-06-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VLAD
20 Iul 2010

Diaconescu este o specie de escroc sentimental car e joaca tare pentru faptu l ca, din intamplare, a f acilitat o serie de inter viuri ale unor oameni pol itici la postul de televi ziune care-i apartine. Da torita acestui fapt sunt convins ca acest individ a profitat si incearca sa profite in continuare de persoanele respective pe ntru a-si face reclama re pectiv o platforma in ved erea intrarii sale in pol itica si pentru a stoarce bani prin defaimare de l a diversi oameni, laudand u-se cu relatiile lui. Fa ptul ca este in curs de c ercetare la DNA confirma faptul ca profitand de ce lebrele interviuri acesta a incercat sau chiar a s antajat diversi indivizi pentru realizarea de prof ituri ilicite de natura p enala. Pe de alta parte, se pune intrebarea fireas ca cum a reusit acest ind ivid sa stranga o asemene a avere intr-un timp reco rd numai din eventuale pu blicitati pe postul sau d e televiziune. Omul este numai un profitor notoriu care, incoltit fiind, vr ea acum sa scape de justi tie, cu scopul de intimid area acesteia, prin decla ratiile pe care le face p ublic la adresa unor pers onalitati care chipurile s-ar bate pe burta cu el.

Adauga un comentariu

Random image