2018-12-15 06:50


Diaconescu: “Ponta nu va fi premier”

 |  13:30
Diaconescu: “Ponta nu va fi premier”

Liderul Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Cristian Diaconescu a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că Victor Ponta nu va fi „niciodată” premier.

Afirmaţia lui Diaconescu a survenit după ce a declarat că a citit o ştire în care Crin Antonescu a spus că USL va câştiga alegerile, iar Victor Ponta va fi premier. „Vreau să spun că, în legătură cu câştigarea alegerilor, vom mai discuta, dar niciodată Ponta nu va fi premier”, a precizat Diaconescu. El a subliniat că declaraţiile sale nu sunt făcute “dintr-o perspectivă rea politică”, ci “pornind de la o realitate de fapt”. “Un partid politic care nu este în stare să-şi sacrifice mesajul şi chiar încrederea cetăţenilor într-o perioadă determinată de timp, pentru a obţine un scor politic bun în dauna nivelului de trai al unei ţări, nu merită nici măcar să stea pe scena politică”, a precizat Diaconescu.

Preşedintele UNPR crede că Victor Ponta nu va avea susţinerea partidelor care compun Uniunea Social Liberală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-14

TAGURI: Cristian Diaconescu, UNPR
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEACSU
24 Oct 2011

Cred ca Diaconescu a vrut sa spuna , ca Ponta o sa ajunga premier când va face plopul pere şi răchita micşunele. HAHAHA
MATEI
24 Oct 2011

In situatia in care suntem acum, asta ne-ar mai lipsi ca sa ne ducem la fund iremediabil: Ponta premier!!! Doamne fereste-ne si apara-ne de nebuni!!!
PASCU
24 Oct 2011

Eu il vad ocupand cu succes aceasta functie chiar pe Cristian Diaconescu. Are toate calitatile necesare. Ponta ar fi doar o gluma proasta pe o scena politica deja zdruncinata puternic.
ANY
24 Oct 2011

Diaconescu stie ce vorbeste, Ponta nu are sustinere nici din partea celor din partidul lui, si deocamdata de forma din partea unora din USL, asta pana cand ne mai apropiem de alegeri.
TITI
24 Oct 2011

Si eu cred ca Diaconescu are dreptate. Chiar daca e discipolul lui, Ponta nu se ridica nici la "genunchiul broastei" lui NASTASE.
MALI
25 Oct 2011

Nu stiu inca cine e cel mai potrivit pentru aceasta functie, dar cu siguranta postul de premier este pentru un economist. Asa ca Diaconescu are dreptate in privinta lui Ponta.
FLORIAN
25 Oct 2011

Diaconescu e baiat destept, baga zazanie in PSD dar si in USL. Nu cred ca va mai dura mult pana se vor lua la harta.
VALER
25 Oct 2011

Diaconescu are dreptate. Ponta e doar iepurasul pentru campanie; Nastase se incalzeste pe margine!!!
Random imageUltimele stiri


loading...