2018-12-14 12:07


Dihonie în PNL: Vechii liberali vor să se debaraseze de foştii din PDL

 |  17:37
Dihonie în PNL: Vechii liberali vor să se debaraseze de foştii din PDL

Se înteţeşte lupta pentru ciolan în interiorul noului PNL. Liberali originali se gândesc să se lepede de membrii fostului PDL şi au pus la cale un plan în acest sens. Astfel, săptămâna trecută, la Bistrița, Alina Gorghiu și Teodor Atanasiu au discutat cum pot fi eliminaţi cei din PDL de la șefia filialelor.

"Noi făra PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în Bistrița e puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul (râsete), în care să funcționăm. (…) Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă! «- Cu toate că nu prea e corect!» (n.r. – a spus cineva din sală) Nu e corect deloc, dar n-am nici o reținere. Nu-i corect, dar dacă mâine ai prim-ministrul poți face ce vrei și ai tot. Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Să fie foarte clar! A fost și va fi al nostru”, a spus Atanasiu în stenogramele publicate de stiripesurse.ro.

“Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu… Îmi fac un bine dacă pleacă… Nu o să plece, nu-s proști. O să conviețuim cu ei. Liderii lor o să dispară rând pe rând! Deci, una peste alta, am făcut un compromis care să ne fie favorabil nouă. Și ne-a fost până acum. Acum e tras un pic și înapoi. De ce? Acum trebuie să îi dau ceva și PDL-ului (…)”, a mai indicat vicepreședinte PNL despre atmosfera din partid.

 “Pe mine mă interesează, în principal, să am eu, fostul PNL puternic aici. Nu știu dacă iute... Nu trebuie să vă spun în cuvinte. Sper să înțelegeți care e mesajul meu. Sunt sigură că vi l-au spus și colegii mei. Voi trebuie să fiți puternici, candidații din fostul PNL vreau să fie și așa mai departe. Da?”, a transmis la rândul ei şi Alina Gorghiu.

Despre acest scandal de interior, conducerea PNL a transmis că pozițiile exprimate la Bistriţa nu reprezintă sub nici o formă opinia formaţiunii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-10

TAGURI: pnl, alina, gorghiu, teodor, atanasiu, boc, pd, bistrita, prim, ministru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
10 Mai 2015

''ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu… Îmi fac un bine dacă pleacă'' PAI SA SE DUCA LA P-M-P(PARTIDUL MAFIEI PERSONALE)...CA ORICUM AJUNG LA DNA PANA LA URMA...CE ROST ARE SA-I ARESTEZE CA PNL-ISTI..CA DOAR AU FURAT PENTRU BASESCU SI COCOS
PAPARUDA MOLDOBUZA
11 Mai 2015

Iar merg curvele la buncarul lui Pinalti Matronul ?
HAHAHA!
11 Mai 2015

Super! Nu pot sa-l sufar nici pe OMU'DE PIATRA dar mi-ar place sa le dea un sut in dos fostilor PDL-sti sau....sa se SIMTA ei sa plece :))))! Vorba lui Dundeee...sa se duca in PMP - partidul qiorului si-a altor specimene asemanatoare lui!
Random imageUltimele stiri


loading...