2017-01-18 19:07

POLITICA


Din subteran, direct în Grădina Carpaţilor. Elena Udrea invită românii să viseze

 |  18:33
Din subteran, direct în Grădina Carpaţilor. Elena Udrea invită românii să viseze

Drumul din subteranpână în Grădina Carpaţilor poate fi parcurs doar cu puţină imaginaţie şi cu ocampanie de promovare a turismului marca Elena Udrea. Dacă nu aveţi bani de oexcursie sau nu v-aţi hotărât unde să vă petreceţi concediul, puteţi închideochii şi admira frumuseţile patriei direct în pasajele metroului bucureştean. Totul,doar cu ajutorul unei cartele.

După ce frunzadoamnei Udrea a fost zărită de moş Niculae la Podul Ciurel, odată cu venireaprimăverii s-a mutat şi în subteran. Mai precis, la metroul bucureştean, înpasajul dintre magistralele M1 şi M2. Orice călător care este obligat săschimbe metroul de pe o magistrală pe alta este invitat să exploreze GrădinaCarpaţilor. Bannerul a fost amplasat strategic exact în zona scărilor rulantepentru a nu fi scăpat din vedere de cei care folosesc reţeaua publică detransport în comun. În apropiere, la concurenţă, stau bannerele unei mari firmede îmbrăcăminte care urmează să-şi deschidă un magazin în Capitală. Frunzadoamnei Udrea este păzită cu atenţie de un angajat al firmei de pază care arecontract cu Metrorex. Directorul metroului bucureştean, Gheorghe Udrişte, un apropiat al doamnei ministru, ne-a declarat cănu există vreun contract între compania care administrează societatea pe care oconduce şi Ministerul Turismului. „Noi nu avem olegătură directă cu Ministerul Turismului. Sindicatul, prin societatea Sindomet, are un contract semnat cu firma depublicitate care se ocupă de promovarea brandului de ţară. Mai departe, societatea comercială a sindicatului are un contract cuMetrorex. Compania Metrorex primeşte aproximativ 40% din valoarea contractuluisemnat între Sindomet şi firma de publicitate”, ne-a explicat Udrişte.Directorul Metrorex a refuzat să ne precizeze care este valoarea acelui procentde 40% din contractul semnat între Sindomet şi firma de publicitate. “Nu ştiucare este valoarea financiară ce-i revine companiei Metrorex, există diferitetarife în contract”, a spus Gheorghe Udrişte.

Ion Rădoi aruncă pisica la Udrişte

Şeful sindicaliştilorde la Metrou, pesedistul Ion Rădoi, ne-a declarat că firma sindicatelor nu arenici o legătură cu bannerul care promovează imaginea României. “Noi administrămspaţiile comerciale, zona de reclame este la administraţia Metrorex. Din ceştiu, firma de publicitate Euromedia are contract pentru aceste spaţii”, asusţinut Rădoi. Sindicalistul a spus că nu este greu de făcut legătura întreGheorghe Udrişte şi Elena Udrea, aceştia fiind colegi de partid. “Trebuie văzutde cine a fost numit Udrişte. Este normal să apară astfel de bannere”, aprecizat sindicalistul. Contactaţi telefonic, reprezentanţii MinisteruluiTurismului au spus că nu pot da detalii, ci au cerut ca întrebările să fie pusepe e-mail. În schimb, coordonatorul de marketing al companiilor Euromedia şiBetaCons, Cristina Mărăscu, ne-a declarat că nu există nici un contract depromovare a brandului turistic în spaţiul Metrorex între firma pe care oreprezintă şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Gratis pentru frunză

Elena Udrea a făcutanul trecut un apel către societăţile de publicitate outdoor să promovezegratuit brandul de ţară. Printre companiile care au acceptat ca în perioada 10iulie-31 august să suporte cheltuielile au fost Euromedia şi BetaCons. “Euromediaşi BetaCons îşi vor oferi sprijinul prin punerea la dispoziţie a 100 de feţe decity-light, dintre care 50 pe litoral şi 50 în Bucureşti”, au anunţat varatrecută oficialii companiilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-20

Mai multe imagini:
Din subteran, direct în Grădina Carpaţilor. Elena Udrea invită românii să viseze
zoom
Din subteran, direct în Grădina Carpaţilor. Elena Udrea invită românii să viseze
zoom
Din subteran, direct în Grădina Carpaţilor. Elena Udrea invită românii să viseze
zoom

Din subteran, direct în Grădina Carpaţilor. Elena Udrea invită românii să viseze
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image