2018-12-10 02:44


Directorul general al ROMATSA, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

 |  07:16
Directorul general al ROMATSA, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a semnat o decizie prin care Ion Aurel Stanciu, directorul general al ROMATSA, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Potrivit unei alte decizii publicată în Monitorul Oficial, Marius Humelnicu a fost numit în postul de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. De asemenea, Virgil Dragoş Titea a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, transmite Mediafax. 

Controlorii de trafic aerian ROMATSA au anunţat luni că vor intra în grevă generală din 1 septembrie, în cazul în care cele 14 revendicări pe care le au nu vor fi soluţionate.

La ieşirea de la Ministerul Transporturilor, Gabriel Tudorache, unul dintre liderii sindicaliştilor din Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA), a afirmat, că nu mai există altă soluţie decât să ceară sprijinul societăţii civile.

"Este imposibil şi nu mai avem încredere să putem să mai negociem, reiterând inclusiv faptul că toate înţelegerile pe care le-am avut cu domnul ministru aici de faţă, cu directorul celălalt general Cârnu (Fănică Cârnu, directorul general adjunct al ROMATSA, n.r.), nu s-a ţinut cont de el, în această măsură nu avem niciun fel de posibilitate sau de încredere, de faţă cu domnul ministru, domnul Stanciu (Aurel Stanciu, directorul ROMATSA, n.r.) afirmând «Da' ce am fost eu aici? Nu am făcut eu acest lucru»", a precizat Gabriel Tudorache.

Angajaţii ROMATSA îl acuză Ion Aurel Stanciu că nu a respectat nimic din ceea ce sindicaliştii au stabilit cu Ministerul Transporturilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-26

TAGURI: director, general, romatsa, numeste, secretar, stat, ministerul, transporturilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Aug 2015

Gabriel Tudorache este un IMPOSTOR daca era constient ca Ministerul Transporturilor este o adunatura de puscariabili sau cea mai mare CARACTITA a CORUPTIEI din Ro nu accepta functia de ministru.
ANONIM
26 Aug 2015

Victor Ponta trebuia sa semneze o decizie prin care Ion Aurel Stanciu, sa fie numit într-o funcţie din care sa raspunda de terminarea canalului BUCURESTI DUNARE. Asa i-a dictat cumatru SCREMUTU IZMENAR CONSTIPAT asa a facut pt ca MAFIA trebuie respsctat de seful guvernului.
Random imageUltimele stiri


loading...