2018-12-16 12:33


Directorul SIE, la discuţii cu parlamentarii despre migraţie

 |  12:28
Directorul SIE, la discuţii cu parlamentarii despre migraţie

Directorul Serviciului de Informații Externe (SIE), Mihai-Răzvan Ungureanu, participă, marți, la Comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SIE, pentru a discuta cu parlamentarii despre migraţie şi situația din Siria, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, şedința comisiei a început la ora 11,00, iar directorul SIE ajungând la ora 12,00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: director, sie, discuta, parlamentar, migratie, situatie, siria
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN NATIONALIST ROMAN
24 Noi 2015

Dute deadura . Erai cu Udrea de mina si ii miroseai basinile , iar ea fura intr-o veselie . De mamaliga si la cafea cu hotu , este rezultatul vostru .
ANONIM
24 Noi 2015

Directorul SIE, la discuţii cu parlamentarii despre migraţie dupa ce a fost instruit de SOROS. Apropo' cand da nevastata bani inapoi la OMV furati cu sprijinul tau . Daca iesi in public o sa scuipe lumea pe tine ca te-ai spurcat la carne de vita " KOBE" si la alte dulcegarii procurate din bani publici NERUSINATULE ce esti . Mai ai tupeu sa stai intr-o functie publica..............
CETATEAN
24 Noi 2015

bA NU MAI INTELEG ; OARE MAI EXISTA O FUNCTIE PUBLICA IN TARA FARA A FII OCUPATA DE UN REPREZENTANT A LUI SOROS SI AL MAGHIARILOR SAU NUME CURCIT DE STRAIN ? BA SALARIATILOR DE SUB FUSTA LUI UDREA , ATI IUTAT CIND DINSUL SE ADRESA MULTIMI IN LIMBA LUI MOGHIOROS ?
Random imageUltimele stiri


loading...