2016-12-05 12:43

POLITICA


Donaţie politică

 |  18:15
Donaţie politică

Copreşedintele USL, Victor Ponta, a spus luni că liderii USL sunt proprietarii mărcii „Uniunea Social Liberală“.  „Noi suntem proprietarii mărcii «Uniunea Social Liberală», Daniel Constantin, domnul Antonescu şi cu mine.

În calitatea noastră de reprezentanţi ai USL am preluat marca de la persoana fizică deţinătoare şi cred că acest subiect artificial poate să înceteze. Suntem înscrişi la Tribunal cu marca, nu ăsta va fi marele atac al celor de la Putere împotriva noastră“, a spus Ponta. Pentru a demonstra cele spuse de el, Victor Ponta a arătat ziariştilor un Certificat de înregistrare a mărcii de la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci pentru Uniunea Social Liberală. El a adăugat că persoana care a deţinut această marcă a donat-o liderilor USL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: USL donatie, victor ponta, crin antonescu, marca USLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Crin Antonescu îi răspunde Alinei Gorghiu: Fiecare cu dreptatea lui Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, cel care a fost copreședinte al USL, îi amintește Alinei... 28 Noi 2016 | (4)
Cioloş, despre Cuminţenia Pământului: Guvernul pregătește o HG care să prevadă restituirea donațiilor Premierul Dacian Cioloș a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni televizate, că dacă... Acum 5 ore | (5)