2016-10-24 06:43

POLITICA


Donaţie politică

 |  18:15
Donaţie politică

Copreşedintele USL, Victor Ponta, a spus luni că liderii USL sunt proprietarii mărcii „Uniunea Social Liberală“.  „Noi suntem proprietarii mărcii «Uniunea Social Liberală», Daniel Constantin, domnul Antonescu şi cu mine.

În calitatea noastră de reprezentanţi ai USL am preluat marca de la persoana fizică deţinătoare şi cred că acest subiect artificial poate să înceteze. Suntem înscrişi la Tribunal cu marca, nu ăsta va fi marele atac al celor de la Putere împotriva noastră“, a spus Ponta. Pentru a demonstra cele spuse de el, Victor Ponta a arătat ziariştilor un Certificat de înregistrare a mărcii de la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci pentru Uniunea Social Liberală. El a adăugat că persoana care a deţinut această marcă a donat-o liderilor USL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: USL donatie, victor ponta, crin antonescu, marca USLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Victor Ponta, la DNA Ploieşti pentru audieri Victor Ponta a venit miercuri dimineaţa, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat în dosarul... 12 Oct 2016 | (2)
DNA pune sechestru pe una din casele lui Victor Ponta Sechestrul pe casa lui Victor Ponta a fost pus pentru acoperirea unui prejudiciu până la... 19 Oct 2016 | (3)