2019-04-22 09:20


Dragnea a ajuns la capătul RĂBDĂRII: Avertisment de ultimă oră pentru Tudorel Toader

 |  18:34
Dragnea a ajuns la capătul RĂBDĂRII: Avertisment de ultimă oră pentru Tudorel Toader

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis luni un avertisment fără echivoc ministrului Justiției, Tudorel Toader, sugerând că moțiunea simplă împotriva acestuia, care va fi dezbătută miercuri în Camera Deputaților, ar putea fi adoptată.

ntrebat de jurnaliști dacă Tudorel Toader ar trebui să aibă emoții miercuri la dezbaterea moțiunii de cenzură, Dragnea a răspuns: ”Nu știu. Chiar nu știu să vă răspund la această întrebare”.

”Are în continuare susținerea deputaților PSD?”, au insistat jurnaliștii. ”Vedem miercuri”, a replicat Dragnea, citat de G4media.

Chestionat în continuare dacă PSD ia în calcul să susțină o moțiune simplă împotriva lui Tudorel Toader, liderul social-democrat a răspuns: ”PSD nu”.

Liviu Dragnea și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de Tudorel Toader, căruia i-a reproșat lipsa de decizie în privința luării unor măsuri solicitate de PSD în domeniul Justiției. De altfel, Toader a fost amenințat de mai multe ori cu remanierea, dar a reușit să supraviețuiască în funcție.

PNL şi USR au depus pe 20 februarie la Camera Deputaților o moţiune simplă pe Justiţie în care îi cer ministrului Tudorel Toader să devoaleze motivul real al emiterii OUG de modificare a legilor justiţiei, să emită un nou act normativ prin care să înlăture toate aspectele neconstituţionale din OUG şi să sprijine demersurile de desfiinţare a Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie. Moțiunea va fi dezbătută miercuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-04

TAGURI: psd, dragnea, avertisment, tudorel toader, motiune simpla
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
04 Mar 2019

Desigur, destinul unei slugi depinde suta la suta de bunavointa Stapanului. Domnul Tudorel Toader a avut o misiune in functie: ceea de a scapa penalii PSD-ALDE-UDMR de raspundere. Desigur, domnul Tudorel Toader, un teoretician de duzina in materie de drept, a crezut ca stapaneste toate chichitele practicii disciplinei. S-a inselat. Stapanii sai sunt urmasii justitiei staliniste introduse in Romania dupa tradarea partidelor traditionale in frunte cu nevarstnicul rege Mihai I, din 23 august 1944, impusa cu de la Moscova putere de insusi Lucetiu Patrascanu, victima mai apoi a acestei justitii. Ea a fost pusa in practica sangeroasa cunoscuta de calaul Avram Bunaciu, care a schimbat roba de justitiar pe intransigenta secure a gadelui patentat. I-am amintit nebunului din Iesi aceste lucruri sa se stie unde s-a bagat. Caci lacomia e a fel de dunatoare si pentru imbecili patentati ca distinsele doamne V. V. Dancila si Carmen Dan si pentru ajunsi in functii oarecum ferite de accidente fatale ca alienatul slugarel de Iesi. Desigur, domnul Tudorel Toader si-a asigurat o pensie de milog babana, o sinecura notariala spoliatoare a saracimii destul de balsoaie dar s-a cacat la propriu pe propria onoare si nu mai vorbim de cariera didactica. Ca micutul stapan de Teleorman il scuipa la stramtoare nu e un lucru nou. Toti oligarhii bolsevici au procedat la fel cu slugile lor cand au avut in mana painea si cutitul. Se stie replica literara a acestor practici din toate timpurile: maurul si-a facut datoria. Maurul trebuie sa moara. Asa ca Slugarele asteapta-te la ce este mai rau. Vei manca dupa mazilire o paine alba, dar vei supravietui in putoarea fosei septice amorale in care te-ai bagat. Sa auzim de bine si sa te simti cat de cat confortabil in compania viermilor cei neadormiti alaturi de care te vei ospata! Caci asta ti-a fost si-ti va fi destinul. Sa nu dea Dumnezeu ca uramsii tai sa-ti ofere un loc de veci cand vei inceta sa mai consumi din lacomie bunurile pamantului bun pentru t
ANONIM
05 Mar 2019

PENTRU SALVAREA RO daca se mai poate ASA CEVA sunt necesare ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE SI UNINOMINALE excluzand candidaturile politrucilor postcomunism care au activat dupa 1989 in functii politice, guvernamentale, administrative si in sistemul judiciar. CLASA POLITICA TREBUIE PRIMENITA 100%.
# LEGIFERAREA MEGALEGIFERĂRI
05 Mar 2019

....... 1 vs. 700
Random imageUltimele stiri


STARBAG