2019-02-21 14:00


Dragnea a hotărât ce se va întâmpla cu Ministrul Iordache

 |  20:27
Dragnea a hotărât ce se va întâmpla cu Ministrul Iordache

Florin Iordache urmează a fi demis de către premierul Sorin Grindeanu! Asta a anunțat că ar urma chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Grindeanu va discuta cu Iordache după trecerea moțiunii de cenzură din Parlament și va lua o decizie în privința viitorului lui Iordache în funcția de ministru al Justiției.

„Premierul Sorin Grindeanu și ministrul Justiției, Florin Iordache, au stabilit ca după picarea moțiunii de cenzură, joi sau vineri, să aibă o discuție amândoi și să ia o decizie în acest sens. Am avut o discuție cu premierul și i-am zis că e decizia lui. Ministrul Justiției și-a asumat această comunicare defectuoasă.”, a anunțat Liviu Dragnea la România TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

TAGURI: liviu dragnea, ministrul justitiei, florin iordache, grindeanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FIULER DRAGNEA
05 Feb 2017

AI DISTRUS TARA NENOROCITULE TILHAR . AI DISTRUS PARTIDUL , DIN CAUZA TA FURACIOSULE . ESTI CA HITLER IN ZIUA DE 8 MAI . URMEAZA 9 FEBRUARIE CIND ITI DA FOC CHIAR OAMENI TAI DIN PARTID . HITLERISTULE , GADAFI , CEAICANSISTULE , MOBUTU SESE CO , CASTRO , BATISTA , NERO , OMUL NEGRU DIN ISTORIA ROMANIEI . FUGI IN BRAZILIA PINA NU ESTE PREA TIRZIU
CINCI
05 Feb 2017

Dragnea tu nu esti sănătos la cap.vezi ce se intampla in Romania?Da-ti demisia tu si grindeanu.fugi din tara.mai este un nebun numit tariceanu.
HITLER TELEORMAN
06 Feb 2017

MANINCA CACAT LA LATRINA 3 SI SUGE LABELE CA URSU , DE FRICA . SAL SUIE IN MIG 21 SI ARUNCAT DE LA 15 000 METRI INALTIME IN FATA GUVERNULUI
CONSTANTIN
06 Feb 2017

DAR HOTIA DE LA MIEZUL NOPTII CINE SI-O ASUMA ? IN CE TARA, VREODATA S-A PUBLICAT IN M.O. O LEGE LA ORA 02,17 ? CUM PUTETI EXPLICA ASTA OAMENILOR CINSTITI DIN TARA SI DIN EUROPA ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...