2019-01-23 07:53


Dragnea, ATAC la Iohannis: Declaraţia preşedintelui la bilanţul DNA e falsă

 |  14:06
Dragnea, ATAC la Iohannis: Declaraţia preşedintelui la bilanţul DNA e falsă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că avizul negativ al CSM la propunerea de revocare a şefei DNA nu e nicio surpriză pentru nimeni şi a susţinut că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis de la bilanţul DNA că nişte inculpaţi şi condamnaţi penal s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au anchetat este falsă.

Întrebat dacă avizul negativ al CSM e un semnal, Dragnea a replicat: ”Cred că nu e nicio surpriză. Nu ştiu dacă e cineva în ţara asta care s-ar fi aşteptat să fie altfel”.

În privinţa deciziei preşedintelui privind revocarea şefei DNA, liderul PSD a declarat: ”Aici nu vorbim de surprize sau nesurprize. Aici vorbim de o procedură, n-am văzut nimic spectaculos în această procedură. Este un raport care a fost făcut destul de temeinic de ministrul Justiţiei, care a intrat pe lanţul instituţional, la capătul lanţului se află preşedintele României. O să vedem”.

Chestionat dacă, în eventualitatea respingerii de către preşedinte a propunerii de revocare, ar putea fi făcută o sesizare la CCR, preşedintele Camerei a evitat un răspuns clar.

”Să ajungem în acea realitate care deocamdată este virtuală”, a spus Dragnea, potrivit News.ro.

Liviu Dragnea a susţinut că, şi după avizul negativ al CSM şi opoziţia totală faţă a magistraţilor de Tudorel Toader, acesta poate rămâne în continuare în funcţia de ministru al Justiţiei.

Întrebat despre declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis de la bilanţul DNA că nişte inculpaţi şi condamnaţi penal s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au anchetat, Liviu Dragnea a declarat: ”Este o declaraţie falsă şi, dacă va continua aşa, va greşi”.

Întrebat dacă preşedintele va suporta şi consecinţele, Dragnea a replicat: ”Nu, nicio consecinţă. Greşeşte, atât”.

Chestionat în legătură cu faptul că prim-vicepreşedintele CE Frans Timmermans, care vine mâine la Bucureşti, a spus că aşteaptă explicaţii în legătură cu demersul de revocare a şefei DNA, liderul PSD a replicat: ”Să dau eu explicaţii? Dar n-aş putea să fiu eu arestat ca să închidem subiectul?”

Dragnea a adăugat că Timmermans nu poate aştepta de la Parlament explicaţii, iar în întâlnirea pe care o va avea cu acesta vor discuta ”nişte lucruri”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-28

TAGURI: Liviu Dragnea, Tudorel Toader, dna, Klaus Iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Feb 2018

Am inteles si eu in sfarsit de ce presedintele a amanat pana in ultimul moment sa rupa pisica cu mafiotii si penalii.......pentru ca nu e foarte usor sa aduci la aceeasi masa si pe americani si pe europeni in subiectul coruptiei Acum ca si unii si altii sustin combaterea coruptiei,sa vedem cu cine vine grupul coruptilor la intalnire//televiziunile haznale si mahalagioaicele lui Ghita-FAKE NEWS nu reprezinta justitia ci mai degraba asazisa "democratie originala"...uite si discursul presedintelui..."Niște inculpați și condamnați penal, după ce au fost prinși de instituțiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Dar, așa cum spune un proverb românesc, minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste acțiuni concertate în plan mediatic nu au șanse de reușită. Cei care le-au pus la cale sunt cei care au rămas în trecut, care trăiesc cu iluzia că puterea înseamnă privilegii și se exercită prin abuz. Spre nenorocul lor, democrația s-a consolidat în România, justiția este acum independentă și eficientă, iar spiritul civic al societății românești se manifestă în ultima vreme cu mult curaj."
ANONIM
28 Feb 2018

DECLARATIA PRESEDINTELUI POATE FI FALSA DAR TU SIGUR ESTI UN CRETIN..........
RO STAT MAFIOT
01 Mar 2018

DESPRE BARONIZAREA RO Consiliul Judetean Teleorman a decis in sedinta din 15 februarie sa nu se constituie parte civila la DNA in dosarul Tel Drum- Liviu Dragnea, deoarece nu ar exista niciun prejudiciu in dosar. Consilierii au mai votat o alta decizie, potrivit careia, daca instantele vor da o sentinta de condamanare, CJ sa deschida un proces in civil pentru recuperarea prejudiciului. Teleormanul ESTE cel mai sarac judet din UE.
@ANONIM
04 Mar 2018

EL ESTE CRETIN DAR TU CU AI TAI SIGUR ESTI NAZIST DROGAT BAUTOR DE PISAT
Random imageUltimele stiri

loading...